Polisi bıçaklayan saldırganın annesinden olay ititaf! Oğlunu defalarca şikayet etmiş...

Polisi bıçaklayan saldırganın annesinden olay ititaf! Oğlunu defalarca şikayet etmiş...

Geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi'nden duraksayan bir polis memuru, bıçaklı saldırıya uğramıştı. Büyük yankı bulan olayın ardından saldırganın annesinden itiraflar geldi. Salırganın annesi B.I., oğullarını defarlca şikayet ettiğini vurguladı. Anne, büyük tehlike saçan oğulları sebebiyle evde nöbetleşerek uyuduklarını aktardı.

Gündem

15.10.2024, 18:12

Yaklaşık 3 gün önce İstanbul'un işlek noktaları arasında yer alan İstiklal Caddesi'nde bir polis memuru bıçaklı saldırıya maruz kaldı. Kısa süre içerisinde yakalanan saldırganın madde bağımlısı olduğu öğrenilmişti.

Saldırının yankıları devam ederken, saldırganın annesinden günler sonra açıklama geldi. Birçok konuda itirafta bulunan anne, evde büyük korkular yaşadığını açıkladı. Annenin açıklamarı duyanları şok ederken, toplumda bu tür kişilerin yer alması korkusuda ürküttü.

Pilot Tümgeneral, İsrail'e postayı böyle koydu: Madem bana Arz-ı Mevûd diyorsun, o halde Mescid-i Aksa... Pilot Tümgeneral, İsrail'e postayı böyle koydu: Madem bana Arz-ı Mevûd... Haberi Görüntüle

"KIZIMI HEDEF ALDI"

Oğlunun iyi bir eğitim hayatı sürdüğü ancak kullandığı maddelerin ardından hastalandığını vurgulayan anne B.I., "Oğlum 17 yaşlarındayken madde kullanmaya başladı. Bu durumu öğrendiğimizde hemen tedaviye başladık. Hatta okuluna ara vermişti, sonrasında okulunu bitirdi toparladı ama geriye döndü. Doğuş Üniversitesi’nde psikoloji bölümünü okudu. Eğitimi de var ama hep geriye gitti. Kendini kurtarıp geri düştü hep. En son bali içmeye kadar düştü. En son mahkeme kararıyla 2 kere hastaneye yatırdım. İlkinde Kaymakamlık kararı vardı, ikincisinde de mahkeme kararı vardı elimde. Ama 2 hafta yatırıp çıkardılar" dedi.

Türk Traktör temettü ne zaman yatacak? #TTRAK temettü ne kadar, hesaba ne zaman geçer? Türk Traktör temettü ne zaman yatacak? #TTRAK temettü ne kadar,... Haberi Görüntüle

"BÜYÜK KORKULAR YAŞADIK"

Ailesine korkular yaşattığını söyleyen anne B.I.,  "Oğlumu hep alttan alıp mülayim davrandık. Evde yatağın üzerinde bir elinde bali poşeti, bir elinde de tiner poşeti vardı. Hepsini bir arada götürüyordu. Büyük korkular yaşadık. Beni hedef aldı. Kızımı hedef aldı" dedi.

Fuat Keyman kimdir, neden öldü? Fuat Keyman kimdir, neden öldü? Haberi Görüntüle

"ÖLÜMÜ DENEYİMLEMEK İSTİYORDU"

Oğlunun 2. yatırılışından durumun vahim olduğunu aktaran anne, yapılan tüm uyarılara rağmen 2 hafta sonra taburcu olduğunu ifade etti. Anne B.I, "Hastaneye ikinci yatışında durumu çok ciddi ve vahimdi ve benimle doktoru görüşmedi. Benden bilgi almadı. Hemşire miydi, hasta bakıcı mıydı bilmiyorum ama bir kağıtla gelip bana sorular yönelttiler. Ben cevap verdim. Hep anlatmaya çalıştım ölümü deneyimlemek istiyordu. Ben bunları doktoruna anlatamadım iki haftada bıraktılar onu" dedi.

Oğlunun oluşan suç kayıtlarında genel itibariyle kendilerinin şikayetleri nedeniyle gerçekleştidiğini ifade eden anne B.I, "Bir komşumuzun kapısına dayandı korkuttu onu o şikayet etti diğerleri benim şikayetlerimdi. Bu zamana kadar bu suçu işleyebileceğini hep anlatmaya çalıştım" dedi.

Eve büyük korku saldığını anlatan anne B.I., "Evde gece birimiz uyumuyorduk. Nöbet tutuyoruz. Annemi ailemi korumaya çalıştım. Hiçbir şey yapamadık. Ben mahkemeye gittim onay aldım ama bir şey yapamadık. O kadar uğraştım mahkeme kararıyla hastaneye gittim bu sefer tamam dedim ama iki haftada çıktı" dedi.

Fethullah Gülen evli mi, hiç evlendi mi? Fethullah Gülen evli mi, hiç evlendi mi? Haberi Görüntüle

"LÜTFEN BİZİ DUYUN HASTANELERDE DOKTORLARLA UĞRAŞMAK PROBLEM"

Oğlunun tedavisinin tamamlanmadan serbest kalmamasını talep eden anne B.I.,"Tedavi görmesi lazım onu istiyorum. Ama bu artık tehlikeli bir insan bunu bırakmamaları gerekiyor. Benim bu işteki en büyük avuntum can kaybı olmaması. Uzun bir tedaviye ihtiyacı var bunun öyle bir hafta veya 3-5 ay olduğuna inanmıyorum. Lütfen bizi duyun hastanelerde doktorlarla uğraşmak problem. Bir şey anlatma fırsatı vermiyorlar. Ben doktorun 6 saat kapısında bekledim. Ama benimle konuşmadılar. Bunları anlatacaktım. 'Bu artık tehlikeli ölümle oynuyor' diyecektim ama dinlemediler. Bunun üzerine bıraktılar zaten onu" şeklinde konuştu.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading