Ağıralioğlu’nun yeni partisinin adı ve amblemi belli oldu!

Ağıralioğlu’nun yeni partisinin adı ve amblemi belli oldu!

Yavuz Ağıralioğlu, en son İYİ Parti’den ayrılarak kendi partisini kuracağını duyurdu. Ağıralioğlu’nun kuracağı partinin ve ambleminin adı netleşti.

Politika

27.10.2024, 17:05

 İYİ Parti'den ayrılarak yeni bir parti kurma çalışmalarına girişen Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin adı netleşti. Ağıralioğlu'nun kuracağı siyasi partinin ismi Anahtar Parti olacağı açıklandı.

İYİ Parti’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, yeni partisini kurma çalışmalarında sona geldi. Bir karar ver programında isim bulma konusunda zorlandıklarını söyleyen Ağıralioğlu, "Şöyle bir handikap var, çok fazla parti kurulmuş ve güzel isimlerin tamamı da memleketin umuduna değsin diye alınmış" ifadelerini kullanmıştı.

 

SİYASETE 'ANAHTAR PARTİSİ' GELİYOR

Gazeteci Gürkan Hacır, tv100 canlı yayınında Ağıralioğlu ile yaptığı kısa konuşması sonrası detayları aktardı.  Öğrenilene göre Ağıralioğlu'nun partisinin ismi "Anahtar Parti" olacağı bilgisiydi. Ayrıca partinin ambleminin de "anahtar" olması bekleniyor.

 

ESKİDEN İYİ PARTİ ÜYESİYDİ

Yavuz Ağıralioğlu, Büyük Birlik Partisi'nde siyaset yapmış sonrasında Mayıs 2018'de İYİ Parti'ye katılmıştı. Ağıralioğlu, İYİ Parti'de grup başkanvekilliği ve parti sözcülüğü görevlerinde yer almıştı.

Ağıralioğlu, 2023 seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini dile getirmişti. Daha sonra 5 yıldır üyesi olduğu İYİ Parti'den istifa etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading