CHP'nin logo aşkı pahalıya patladı! Halkın parasını israf ettiler!

CHP'nin logo aşkı pahalıya patladı! Halkın parasını israf ettiler!

CHP'li Balıkesir Belediyesi, seçimlerin ardından Belediye logosunu değiştirmeye karar aldı. Kalpli logoya geçen CHP'li Belediye, şehrin yeni amblem ile doldurması için büyük masraf yaptı. Halkın parasını israf eden Belediyeye, Balıkesirli vatandaşlardan büyük tepki olduğu görüldü.

Politika

12.10.2024, 10:41

Son yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Balıkesir Belediyesi'nde yeni Belediye Başkanı Ahmet Akın oldu. Seçimin ardından işçi alımları ile şehirde sallantılara sebebiyet veren CHP'li Başkan Akın, vatandaşın tepkisini çekecek bir olaya daha imza attı.

Boris Johnson'ın kitabında dikkat çeken Türkiye ve Erdoğan detayları: Hayret ettim Boris Johnson'ın kitabında dikkat çeken Türkiye ve Erdoğan detayları: Hayret... Haberi Görüntüle

480 MİLYONLUK LOGO

Belediye logosunu değiştirmeyi karar alan CHP'li Ahmet Akın, kalp şeklinde 'B' harfini andıran yeni bir sembol tasarlattı. Balıkesir Belediyesi'ne bir hayli pahalıya patlayan yeni logonun maliyeti duduk uçurttu. CHP'li Başkan Ahmet Akın, logo tasarım ücreti ve şehrin logo ile donatılmasına yaklaşık 480 Milyon lira harcandığını duyurdu.

Sokak ortasında hamile kadına taciz! Çığlıkları sokağı inletti! Sokak ortasında hamile kadına taciz! Çığlıkları sokağı inletti! Haberi Görüntüle

HALKIN TEPKİSİNİ ÇEKEN

Bu maliyetli logo değişimi sonrası vatandaşlar, CHP'li Başkan Ahmet Akın'a bir hayli yüklendi. Balıkesirli vatandaşlar, CHP'li Başkan Ahmet Akın'ı gördükleri her noktada sormuş oldukları soru belediyenin yeni logosu oluyor.

Google'dan çalışanlarına dayatma: Nimbus Projesi'ne karşı çıkanlara baskı uygulandı Google'dan çalışanlarına dayatma: Nimbus Projesi'ne karşı çıkanlara baskı uygulandı Haberi Görüntüle

SÖZÜNÜ YUTTU

4 ay önce yapılan Belediye meclisinde konuya dair açıklamada bulunan CHP'li Başkan Ahmet Akın, "Eski logolar, tabelalar çürüyene ve parçalanıncaya kadar değişmeyecek" ifadelerine yer vermişti. Fakat bu durumdan öteye çıkan CHP'li Başkan Ahmet Akın, sokağa, kaldırıma, kapıya, cama, kartvizite, tabelaya, kapı isimliklerine, arabaya, kamyona şehrin her noktasına yeni logoyu işledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading