Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete eleştiri: Şehirlerimizi geriye götürdüler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete eleştiri: Şehirlerimizi geriye götürdüler

Şanlıurfa’da düzenlenen AK Parti mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete yüklendi. CHP'li belediyelere tepki gösteren Erdoğan, ''Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler. Proje ve yatırımda rakibimiz yok. Çalışanıyla, emeklisiyle, esnafıyla, çiftçisiyle, sanayicisiyle her kesimden insanımızın sıkıntılarını çözecek programa ve kararlılığa biz sahibiz'' dedi. Erdoğan ayrıca ''Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz.'' ifadelerini kullandı.

Politika

28.03.2024, 09:54

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın il ziyaretleri devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Şanlıurfa oldu. Coşkulu kalabalığa hitap eden Erdoğan, seçime yönelik önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'ın açıklamaları şu yönde;

Sevgili Şanlıurfalılar, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Biz Şanlıurfa'yı iyi biliriz, Şanlıurfa da bizi iyi bilir. Alimleriyle, şairleriyle adeta kutup yıldızları yetiştiren Şanlıurfa'mız maşallah bugün yine bir başka güzel. Bugün de sizlerin şahsi hırsıyla hareket edenlere, terör örgütüne sırtını dayayanlara, ekmeden biçme peşinde olanlara, küçük hesapları için şehrinin geleceğini tehlikeye atanlara, kısaca milli iradenin arkasından dolanmak isteyen fırsatçılara geçit vermeyeceğinize inanıyorum.

Hamza Dağ'dan AK Partili Belediye Meclis Üyesi'ne tepki: Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi Hamza Dağ'dan AK Partili Belediye Meclis Üyesi'ne tepki: Kesin ihraç... Haberi Görüntüle

''ASLA YALAN SÖYLEMEDİK''

Diğerlerinin böyle bir imkanı yok. Böyle bir şey yapamazlar. Biz ne Urfa'da ne de başka herhangi bir yerde milletimize asla yalan söylemedik. İnsanlarımızı asla kandırmaya çalışmadık. Söylediğimizi yapmak için gece gündüz gayret gösterdik. Yapamayacağımızı da zaten hiç ağzımıza almadık. Bir dönem ülkemiz siyasetine damgasını vuran, onlar ne veriyorsa 5 fazlası benden zihniyetinin hesapsız, kitapsız, riyakar tarzı, hatırlarsınız Türkiye bunun bedeli siyaseti ve ekonomik krizler, sosyal gerilimler ve kaos olarak çok ağır bir şekilde ödedi.

Sokak ortasında hamile kadına taciz! Çığlıkları sokağı inletti! Sokak ortasında hamile kadına taciz! Çığlıkları sokağı inletti! Haberi Görüntüle

''YATIRIMLARLA ŞANLIURFA'YI DAHA FARKLI HALE GETİRECEĞİZ''

Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz projede yatırımda bizimle yarışacak siyasi rakip tanımıyoruz. Bu özgüvenimizin gerisinde 21 yılı aşan müktesebatımız bulunuyor. Bu kardeşiniz Türkiye'nin cumhurbaşkanı. Yerel yönetimi de Cumhur İttifakı'na verirseniz Şanlıurfa'yı yatırımlarla daha da farklı hale getireceğiz. Milletimiz uzun yıllar kendini toparlayamadı, tekrar aya kalkamadı.

DEM Partililer İstiklal Marşı'nı okumadı: CHP'li başkan böyle savundu: Allah şahit ben de okumadım! DEM Partililer İstiklal Marşı'nı okumadı: CHP'li başkan böyle savundu: Allah... Haberi Görüntüle

''ALANDA 70 BİN KİŞİ VAR''

Şimdi aynı zihniyeti yeniden hortlatmaya çalışanları görüyoruz. Dedim ki emniyetten rakamı alın, alanda ne kadar kişi var. Rakamı aldım. Alanda şu anda, verilen rakam 70 bin. Zaten Şanlıurfa'ya da bu yakışır. Şimdiden 31 Mart'a hazır mıyız? Gümbür gümbür çalışıyor muyuz? Ben size inanıyorum, siz de bana inanıyorsunuz. 31 Mart akşamı Şanlıurfa'yı Ankara'dan ayrıca takip edeceğim.

Rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı: 7 ilden 13 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı Rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı: 7 ilden 13 belediye başkanı AK... Haberi Görüntüle

"ŞEHİRLERİMİZİ ÇOK DAHA GERİLERE GÖTÜRDÜLER"

Meydanlarda ve medyada esip gürleyenlerin, milletimize vadettikleri hiçbir şeyi yapmayacakları zaten belli. Asıl önemli olan bunların milletin elindekilerden hangilerini de alıp götürmeye niyetli olduklarıdır. Çünkü geçmişte hep öyle oldu. İşte en son 2019 seçimlerinde bunu acı bir şekilde tekrar yaşadık. Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler. Çünkü mesele söz vermek değil, verdiği sözü yerine getirmektir. Siyasette aslolan sözünün eri olabilmektir.

Rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı: 7 ilden 13 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı Rozetlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı: 7 ilden 13 belediye başkanı AK... Haberi Görüntüle

''SÜPER KUPA FİNALİNİ ŞANLIURFA'YA ALDIK''

Süper Kupa finalinde Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasını Şanlıurfa'ya aldık, burada oynanacak.Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'na AK Parti'ye seçim kaybettirmek için şahsımızın gölgesinde dolaşmasına izin veremeyiz.  Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz. Meydanı kendinden başka kimseye faydası dokunmayan muhterislere bırakmayacağınızı biliyorum.

AK Parti'nin Şanlıurfa mitingine 70 bin kişi katıldı.

Sonunda bu da oldu! CHP'li Maltepe Belediyesi camiyi sirke çevirdi! Sonunda bu da oldu! CHP'li Maltepe Belediyesi camiyi sirke çevirdi! Haberi Görüntüle

"İZİN VERMEYİZ"

2019 seçimlerinde bir sürü vaatte bulundular. Sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hep çok alanda şehirlerimizi geri götürdüler. Ülkemizin milli gelirini 21 yılda 3 kat artırmış bir yönetim olarak vatandaşımızın her derdi bizim derdimizdir. Çalışanıyla, emeklisiyle, esnafıyla, çiftçisiyle, sanayicisiyle her kesimden insanımızın sıkıntılarını çözecek programa ve kararlılığa biz sahibiz.

CHP'li Belediye sözünü yuttu: Futbol sahasında bakın nasıl entrikalar döndü! CHP'li Belediye sözünü yuttu: Futbol sahasında bakın nasıl entrikalar döndü! Haberi Görüntüle

''RIZA GÖSTERMEYİZ''

Önümüzdeki seçimde şehirlerimizi emanet edeceğimiz belediye başkanlarımızı bu anlayışla belirledik. Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz. Bizim gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar istismarda da sınır tanımıyorlar. Devir kavga veya çekişme değil, birlik olup zulme set çekme devridir. Tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenerek mücadelemizi sürdüreceğiz. Ayrışmayacağız, birbirimize asla düşmeyeceğiz. Kusuları büyütenlerden, farklılıkları derinleştirenlerden değil, kardeşliği yüceltenlerden olacağız. Böyle dertleri olmayana ne kulak verin, ne vaktinizi harcayın ne de oyunuzu heba edin.

Google'dan çalışanlarına dayatma: Nimbus Projesi'ne karşı çıkanlara baskı uygulandı Google'dan çalışanlarına dayatma: Nimbus Projesi'ne karşı çıkanlara baskı uygulandı Haberi Görüntüle

2,5 MİLYON ZİYARETÇİ

Göbeklitepe geçtiğimiz 5 yılda 2,5 milyon ziyaretçi ağırladı. Şanlıurfa Alan Yönetimi Başkanlığı'nı kuruyoruz. Sosyal yardımlarda Şanlıurfalı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 33 milyar lira tutarında kaynak aktardık.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading