Hani liyakat? CHP'li belediyeden açık açık torpil mesajı: Bu binaları yoldaşlarımız ile dolduracağız

CHP'li Sancaktepe Belediyesi'nde sular durulmuyor. Son olarak DEM Partililerin İstiklal Marşı'nı okumaması skandalı ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi, şimdi ise yandaşlarına torpil mesajı verdi.

Politika

10.10.2024, 14:27

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nde beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başta jakuzi olayı ile gündeme gelen Belediye'de son olarak da DEM Partilerin istiklal marşını okumaması normalleştirilmişti. Henüz bu olayın yankıları devam ederken Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Kılıç'ın yandaşlarına torpil mesajı verdiği görüntü ortaya çıktı.

Hani liyakat? CHP'li belediyeden açık açık torpil mesajı: Bu binaları yoldaşlarımız ile dolduracağız Hani liyakat? CHP'li belediyeden açık açık torpil mesajı: Bu binaları... Haberi Görüntüle

"YOLDAŞLARIMIZ İLE DOLDURACAĞIZ"

Makam odasında bir toplantı gerçekleştiren Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç, şok edici bir açıklamada bulundu. Kılıç, binaları küçültecekerlerini ve içini kendi yandaşları ile dolduracaklarını ifade etti.

Hüseyin Kılıç yaptığı açıklamada, "Bu binalar faşizmi temsil ediyor, binaları küçülteceğiz. Küçültemezsek bile içini yoldaşlarımız ile dolduracağız" dedi.

Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye dönüştü: CHP'li eski başkan hazine arazisinde uyuşturucu üretirken yakalandı Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye... Haberi Görüntüle

İŞÇİ ÇIKARIMI OLMAYACAK SÖZÜ VERİLMİŞTİ

31 Mart yerel seçimleri öncesi Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Belediye çalışanlarının cep telefonlarına 'SMS' yolu ile mesaj atarak kendilerine dokunmayacağı sözünü vermişti. Ancak Başkan Yeğin, seçim sonrasında çok sayıda işçi çıkarımı yaptı.

Hani liyakat? CHP'li belediyeden açık açık torpil mesajı: Bu binaları yoldaşlarımız ile dolduracağız Hani liyakat? CHP'li belediyeden açık açık torpil mesajı: Bu binaları... Haberi Görüntüle

İSMAİL ERDEM DÖNEMİNDE YAPILDI

Son olarak Sancaktepe Belediye binası Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç'ın da eleştiriği odağına girdi. Sancaktepe'nin kurucu Belediye Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem'in döneminde yapılan bina için Erdem daha öncesinde önemli bir açıklamada bulundu. İsmail Erdem, yapılan bu binanın Sancaktepe'ye uzun yıllar kalıcı bir eser olacağını belirtimişti.

Belgard kırmızı beyaz! Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı: Caddeler, sokaklar Türk bayrağı ile donatıldı Belgard kırmızı beyaz! Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı: Caddeler, sokaklar Türk... Haberi Görüntüle

ÜNİVERSİTE SÖZÜ

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, seçim öncesinde konuk olduğu bir yayında Belediye binasını üniversiteye çevireceğini belirtimişti. Seçim sonrasında ise Başkan Yeğin, aylar öncesinde gerekli görüşmeleri yaptığını belirtmiş ve cevap beklediklerini ifade etimişti. Yaşanan bu gelişme sonrası henüz bu konuda bir durum söz konusu değil.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading