Yandex Metrica

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le ne konuştu? Akşam yemeğinde ev sahibi Mansur Yavaş

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le ne konuştu? Akşam yemeğinde ev sahibi Mansur Yavaş

Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Ağustos'ta Ekrem İmamoğlu ile buluşmasının ardından 2 Eylül akşamı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le yemek yedi. 

Politika

02.09.2024, 02:55

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Ağustos'ta Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile buluşmasının ardından yaklaşık 2 hafta içerisinde 2 eski rakibiyle görüştü. 

Parti içerisinde kendisine bayrak açanların liderliğini yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 22 Ağustos'ta görüşen Kılıçdaroğlu, 2 Eylül akşamı bu kez halefi Özgür Özel'le yemekte buluştu. 

Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Başkanı Özel'in akşam yemeği buluşmasını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş organize etti.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Mogan Konuk Evi ve Sosyal Tesislerinde, Mansur Yavaş'ın ev sahipliğindeki yemekte, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol da yer aldı. Basına kapalı yemek yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Görüşmede Kılıçdaroğlu'nun CHP Tüzük Kurultayı'na ilişkin görüşlerini ifade ettiği belirtiliyor.

CHP Kurultayı'ndan beri bir araya gelmediği İmamoğlu ile 22 Ağustos'ta buluşan Kılıçdaroğlu'nun, 8 Eylül'deki Tüzük Kurultayı'nı o görüşmede de müzakere ettiği iddia edilmişti. 

Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi Seçmen yuvaya dönüyor: AK Parti'nin oyları yükseldi Haberi Görüntüle

ÖZEL: KURULTAY ÖNERİLERİNİ DİNLEDİK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özgür Özel'i kabulü sonrasında siyaset dünyasında sıkça konuşulan 'normalleşme'ye Kılıçdaroğlu'nun karşı olduğu biliniyor. 

Bu tavrını sosyal medya hesabında da açık biçimde dile getiren Kılıçdaroğlu'nun Özgür Özel'den 'normalleşme' eylemlerinden uzak durmasını istediği ileri sürülüyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel yemekte buluştu.

Kılıçdaroğlu ile yemeğe sol ayağı sargılı biçimde gelen Özel, buluşma sonrası şu açıklamayı yaptı:

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ın ev sahipliğinde, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya gelerek, Tüzüğümüzde yapacağımız değişikliklere ilişkin önerilerini dinledik."

Özel ve parti yönetiminden görüşmeye ilişkin başka bir detay verilmedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading