Süleyman Soylu'dan Diyarbakır annelerine destek: Cehenneme sürüleceksiniz

Süleyman Soylu'dan Diyarbakır annelerine destek: Cehenneme sürüleceksiniz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Anneleri’nin evlatları için tuttukları nöbette 3’üncü yıla girdiklerini belirtirken ''Annelerin cesaretine yenileceksiniz ‘ve cehenneme sürüleceksiniz'' şeklinde açıklama yaptı.

Politika

23.01.2024, 17:55

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Anneleri’nin evlatları için tuttukları nöbette 3’üncü yıla girdiklerini belirterek sosyal medya hesabından destek paylaşımda bulundu.

Belgard kırmızı beyaz! Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı: Caddeler, sokaklar Türk bayrağı ile donatıldı Belgard kırmızı beyaz! Sırbistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan hazırlığı: Caddeler, sokaklar Türk... Haberi Görüntüle

''ANNELERİN CESARETİNE YENİLECEKSİNİZ''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, “Silahları olmadan, şiddet uygulamadan terör örgütünün kimyasını bozan; cesur ve vakur duruşlarıyla, kaçırılan evlatlarını terör örgütünden bir bir söküp alan Diyarbakır Anneleri'nin direnişi 3. yılına giriyor. Annelerin cesaretine yenileceksiniz ‘ve cehenneme sürüleceksiniz'" ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading