Yeniden Refah Partisi'nde deprem! İki başkan istifa etti

Yeniden Refah Partisi'nde deprem! İki başkan istifa etti

Batman’ın Beşiri İlçe Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut ve Balpınar Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek görevlerine bağımsız olarak devam etme kararı aldı. Başkanlar, halkın taleplerine öncelik vererek hareket ettiklerini belirttiler.

Politika

02.10.2024, 18:27

Batman’ın Beşiri İlçesi Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut ve Balpınar Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek siyasi yollarına bağımsız olarak devam etme kararı aldı. Bir süredir istifa edeceği konuşulan iki başkan, kararlarını resmiyete dökerek görevlerini bağımsız belediye başkanı olarak sürdüreceklerini açıkladı.

AK Partili Ok, İYİ Partili Çömez'in iddialarını tek tek çürüttü: 'Erdoğan düşmanlığı devlet düşmanlığına dönüşmüştür' AK Partili Ok, İYİ Partili Çömez'in iddialarını tek tek çürüttü:... Haberi Görüntüle

“HALKIMIZ İÇİN EN DOĞRUSUNU YAPACAĞIZ”

Karabulut ve Ekmiş, yaptıkları ortak açıklamada, Beşiri ve Balpınar halkının taleplerini dikkate aldıklarını ve bu doğrultuda hareket ettiklerini belirtti. Başkanlar, “Halkımızla sürekli istişare içinde olduk ve onlarla gönül birlikteliğimize her zaman sadık kaldık. Bizden sevgisini esirgemeyen halkımız için en doğru adımları atmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Batman Beşiri İlçesi Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut

Yavaş adaylığını ilan etmişti! Özgür Özel'den açıklama: 'Söz konusu değil' Yavaş adaylığını ilan etmişti! Özgür Özel'den açıklama: 'Söz konusu değil' Haberi Görüntüle

HALKIN DESTEĞİYLE BAĞIMSIZ DEVAM

İstifa kararının halkla birlikte alındığını vurgulayan Karabulut ve Ekmiş, açıklamalarında “Beşiri ve Balpınar halkının taleplerini dikkate alarak, belediye başkanlığı görevimize bağımsız olarak devam etme kararı aldık. Amacımız, ilçemize ve beldemize daha iyi hizmet ve yatırımların gelmesini sağlamak. Bu karar, halkımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda alınmış olup, onların desteğiyle hayata geçirilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

Balpınar Belde Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş

Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye dönüştü: CHP'li eski başkan hazine arazisinde uyuşturucu üretirken yakalandı Bu da böyle emeklilik hayali! Ekip biçme işi bakın neye... Haberi Görüntüle

HALKIN TALEPLERİNE YANIT VERMEK İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Başkanlar, Beşiri ve Balpınar’ın geleceği adına aldıkları bu kararın, bölgeye daha iyi hizmet ve yatırımların gelmesi için önemli bir adım olduğunu belirtti. Halkla birlikte aldıkları bu kararın hayırlara vesile olmasını dileyerek, kamuoyuna saygıyla duyurulduğunu ifade ettiler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading