Yandex Metrica

Sitede Ara

Ponzi Seçil Erzan'a akrabasından tehdit mesajı: Seni pis lağım faresi ipini çekerim

Ponzi Seçil Erzan'a akrabasından tehdit mesajı: Seni pis lağım faresi ipini çekerim

Bankacı Seçil Erzan'ın futbol dünyasının ünlü isimlerini ve iş insanlarını dolandırdığı olaya ilişkin ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Yüksek karlı gizli fon dolandırıcılığı davasında yeni bilirkişi raporu dava dosyasına girdi. Akrabasının Seçil Erzan'a yolladığı tehdit mesajları dava dosyasında yer aldı. Söz konusu raporda, Tanın Yılmaz ile eşi Merve Özer Yılmaz'ın kuzenleri Seçil Erzan'ı "Seni pis lağım faresi foncu, kaçtığın yere kadar kovalayacağım” diyerek tehdit ettiği mesajlar yer aldı.

Gündem

09.03.2024, 13:10

"Yüksek karlı gizli fon" dolandırıcılığı davasında yeni bilirkişi raporu ortaya çıktı. Telefon incelemesine ilişkin raporda, sanıklar Ali Yörük ve Atilla Yörük'ün 9 Nisan 2023'ten itibaren telefonlarını kullanmaya başladıklarının belirlendiği, sanıkların telefon değiştirme ya da sıfırlama işlemlerini anlaşıp birlikte yapmış olabilecekleri değerlendirildi.

Sanık Seçil Erzan'ın telefonundaki pek çok fotoğrafın silindiğinin tespit edildiği aktarılan raporda, elde edilebilen fotoğraflarda ise sanığın kişisel ajandasında bazı müştekiler ile "hoca" ve "F.T." isminin yazılı olduğu kişilere ilişkin yaptığı ödeme kayıtları ve senetlerin bulunduğu fotoğraflarına yer verildi.

Görüntüler çok konuşulmuştu! Belediye başkanından açıklama! Atatürk büstünü temizleyen işçi işten atıldı mı? Görüntüler çok konuşulmuştu! Belediye başkanından açıklama! Atatürk büstünü temizleyen işçi... Haberi Görüntüle

MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ

Kurduğu gizli fon ile futbol dünyasını ve ünü iş insanlarını milyonlarca dolar dolandırdığı suçlamasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan'ın davasında yeni yeni bilirkişi raporu, dava dosyasına girdi. Seçil Erzan'a ait 4 adet cep telefonu ve 3 adet sim kart ile Nazlı Can, Ali Yörük ve Atilla Yörük'e ait birer adet cep telefonu ile sim kartlara ilişkin bilirkişi raporu tamamlanarak mahkemeye gönderildi.

İngiltere'nin 'silah ambargosu' kararı İsrail'i çıldırttı! İsrail'den ilk açıklama geldi! İngiltere'nin 'silah ambargosu' kararı İsrail'i çıldırttı! İsrail'den ilk açıklama geldi! Haberi Görüntüle

AKRABASINDAN TEHDİT MESAJLARI: SENİ PİS LAĞIM FARESİ

Eski bankacı Seçil Erzan ile kuzeni Tanın Yılmaz arasındaki yazışmalar da raporda yer aldı.

Tanın Yılmaz'ın eşi Merve Özer Yılmaz'ın ise Seçil Erzan'a, "Bugün bizden çaldıklarından geri ödeme yapmaya başlamazsan yarın show başlasın. Sana çocuğumuzun geleceği olan, emanet edilen her kuruşu kurduğun sahte fona bizden habersiz transfer edip yok etme hakkını kim verdi. Senin ipini ben çekerim. Köylü kurnazı foncu bu numaramı da azrailim diye kaydet. Seni pis lağım faresi foncu. Seni kaçtığın yere kovalayacağım" şeklinde mesajlar gönderdiği ortaya çıktı.

Bağış adı altında 30 milyon liralık vurgun! Hayvan barınağı derneğine 2'nci dalga operasyon! Bağış adı altında 30 milyon liralık vurgun! Hayvan barınağı derneğine... Haberi Görüntüle

''GEL ÖLDÜR BENİ KURTUL''

Seçil Erzan'ın ise, "Merve beni rahat bırak ben bu işleri çözceğim", "Sen gel öldür beni kurtul" dediği, bunun üzerine Merve Yılmaz'ın ise, "Hırsız senin ölün de para etmez" karşılığını verdiği raporda yer aldı.

e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? e-Devlet KOLAS nedir, nasıl kullanılır? Haberi Görüntüle

"O PİSLİKLERE KALMASIN"

Ayrıca Seçil Erzan'ın telefonunda "Nuri Bey" diye kayıtlı şahısla arasında geçen mesajlar da raporda yer aldı. Söz konusu raporda Seçil Erzan'ın, "Bozcaada'ya 300 bin USD borç var çarşamba günü ödeyip orayı üzerine al o pisliklere kalmasın" şeklinde mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Seçil Erzan Nuri Bey'in "Kim o pislikler" sorusuna "Merve (Özer Yılmaz) ile Tanın (Yılmaz)" şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading