Yandex Metrica

Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak yabancı hakemler

Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak yabancı hakemler

TFF, yaptığı açıklamayala Süper Lig'in 32. haftasından itibaren VAR'da yabancı hakem yer alacağını duyurmuştu. Portekiz basınınd ayer alan haberde Türkiey'de görev alacak hakemlerin isimleri açıklandı.

Spor

14.04.2024, 16:53

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 32. haftasından itibaren kritik maçlarda yabancı hakemlerin görev yapacağını duyurmuştu. Portekiz'in haber ajansı Lusa'da yer alan haberde Süper Lig'de görev yapacak VAR hakemlerine ilişkin bilgi verildi. Habere göre Alanyaspor-Galatasaray maçında Fabio Melo, Karagümrük-Fenerbahçe maçında ise Andre Narciso'nun VAR hakemi olarak görev yapacağı bildirildi.

Stefan Kuntz'dan Milli Takım'ın sorununu açıkladı! Eğer Türkiye o problemi çözerse... Stefan Kuntz'dan Milli Takım'ın sorununu açıkladı! Eğer Türkiye o problemi... Haberi Görüntüle

TFF'DEN YABANCI HAKEM KARARI

TFF, bugün yaptığı açıklamada Süper Lig'de kalan 7 maçta yabancı VAR hakemlerinin görev alacağını duyurmuştu. Yapılan açıklamaya göre İtalya, İspanya, Almanya, Hollanda ve Portekiz federasyonlarına yapılan VAR talebi, ilgili ülke federasyonları tarafından kabul edildi. Yabancı hakemlerin görev alacağı maçlarda iletişim dili Türkçe ve İngilizce olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading