Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu! Sosyal medya'da dugusal bir video yayınladı...

Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu! Sosyal medya'da dugusal bir video yayınladı...

Kariyerinde birçok rekora imza atan İspanyol sporcu Rafael Nadal, tenisi oynadığını duyurdu. 38 yaşındaki Nadal, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım yaptı. 

Spor

10.10.2024, 14:01

Spor hayatı boyunca birçok başarıya imza atan Nadal, toplamda 22 Grand Slam şampiyonluğu elde ederek tenis adına altın harflerle yazdırdı. Özellikle Wimbledon ve Fransa Açık'ta kazandığı şampiyonluklarla tanınan Nadal, zorlu maçları ve mücadeleci ruhuyla tenis dünyasında efsanevi bir figür haline geldi.

Fenerbahçe'nin Avrupa sınavındaki ilk 11'i belli oldu! İşte  Fenerbahçe - Union SG maçının detayları... Fenerbahçe'nin Avrupa sınavındaki ilk 11'i belli oldu! İşte Fenerbahçe -... Haberi Görüntüle

HAYATIM BOYUNCA TENİSİ ÇOK SEVDİM 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, kariyerinin sonlarına gelirken yaşadığı duyguları aktaran Nadal, "Bu benim için zor bir karar, ama hayatım boyunca tenisi sevdim ve onun bana kattıklarını asla unutmayacağım" dedi.

Galatasaray efsanesinden Beşiktaşlı futbolcuya ağır eleştiri: Kendinden utanmalı Galatasaray efsanesinden Beşiktaşlı futbolcuya ağır eleştiri: Kendinden utanmalı Haberi Görüntüle

TENİS CAMİASI ŞOKE OLDU 

Rafael Nadal'ın tenise veda etmesi, tenis camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı. Nadal, yalnızca başarılarıyla değil, aynı zamanda sporun ruhu ve fair play anlayışını temsil edebilenle de ifade edebilen bir sporcu oldu.

Barcelona, UEFA'nın Arda Güler paylaşımı sonrası küplere bindi: Ne yapıp edip paylaşımı kaldırttırdılar Barcelona, UEFA'nın Arda Güler paylaşımı sonrası küplere bindi: Ne yapıp... Haberi Görüntüle

TENİS HER ZAMAN ÖZEL BİR YERE SAHİP 

Tenis dünyasının bu önemli ismi, kariyerindeki noktalarda birçok hayranının ve tenis tutkunununun kalacağı her zaman özel bir yere sahip olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading