Yandex Metrica

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz kimdir? Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un oğlu bulundu mu?

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz kimdir? Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un oğlu bulundu mu?

Ünlü sunucu Reha Muhtar geçtiğimiz gün evinde geçirdiği kaza sonucu bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Reha Muhtar'ın beyin kanaması geçirdiği belirtidi. Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur ise oğlu Poyraz'ın kendisinden kaçırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz kimdir? soruları arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. Peki Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un oğlu bulundu mu?

Gündem

21.08.2024, 11:22

Velayeti babasına verilen Deniz Uğur ve Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz'ın kim olduğu son zamanlarda merak konusu oldu. Reha Muhtar'n yoğun bakıma kaldırılmasıyla oğluna ulaşamadığını belirten Deniz Uğur suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Deniz Uğr açıklamasında "Reha Bey'in, beyin kanaması geçirdiği söyleniyor, başka bir bilgim yok. Akşamdan beri oğlum telefonlarını açmıyor" dedi. Oğluna ulaşamadığını belirten Deniz Uğur şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Green Card başvuruları başladı mı, ne zaman? 2025 Green Card başvuru tarihi Green Card başvuruları başladı mı, ne zaman? 2025 Green Card... Haberi Görüntüle

REHA MUHTAR'IN OĞLU POYRAZ KİMDİR?

Reha Muhtar ile Deniz Uğur çiftinin 2009 yılında ikiz çocukları dünyaya geldi. Mina Deniz ve Poyraz Deniz adındaki çocuklar çiftin boşanma aşamasında çocuklarının velayeti çok konuşulmuştu. Çiftin çocuklarından Mina Deniz'in velayeti annesine Poyraz Deniz'in velayeti ise babasına verilmişti. Reha Muhtar'ın evde kaza geçirdiği gün yanında olan oğlu Poyraz'ın babasına kalp masajı yaptığı iddia edildi. 

Gazeteci Burhan Akdağ konuya dair yazdığı yazısında "Poyraz, yerde hareketsiz yatan babasının nefes almadığını fark eder etmez, o yaşta bir çocuğun yapması beklenmeyen bir cesaretle, babasına kalp masajı yapmış. Reha Muhtar gözlerini araladığında, Poyraz hızla komşularına koşmuş, yardım çağırmış." dedi.

Deniz Uğur oğlunu aradığını belirtirken "Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı'nın Poyraz'ı alıp hastaneden çıktığını öğrendim. Ulaşmaya çalıştığım kişiler, Poyraz'ı teslim etmeyeceklerini söylüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Zaten 2 yıldır Reha Muhtar'ın değil çocuklarıma, kendine bile bakacak durumda olmadığını söylüyorum. Şimdi karakola gidip çocuğumu kaçırdıkları için şikâyetçi olacağım."

Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı? İcardi derbide yedek mi? Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı? İcardi derbide yedek mi? Haberi Görüntüle

NİLÜFER SUÇLAMALARI REDDETTİ,

Deniz Uğur'un suçlamalarını şarkıcı Nilüfer reddetti. Nilüfer "Ayşe Nazlı'nın kardeşini kaçırmak gibi bir düşüncesi ve girişimi söz konusu dahi olamaz. İddialar asılsız ve yersizdir. Çocuk annesine gitmek istemediğini zaten defalarca belirtmiştir. Poyraz'ın velayeti de babasındadır. Bu noktada tek dileğimiz Reha Muhtar'ın sağlığına kavuşmasıdır." dedi.

AK Parti'de değişim başlıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı imzaladı kongre süreci başladı AK Parti'de değişim başlıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan kararı imzaladı kongre süreci... Haberi Görüntüle

REHA MUHTAR'IN KIZI: KÜÇÜK YAŞTA ALKOLİK OLDUM

Öte yandan; Reha Muhtar'ın kızı, daha önce sosyal medyada yayınlanan bir videosunda "Ben babamın evine gitmek istemiyorum. Ben orda alkole alıştım. 10 yaşında bir alkolik kız düşünebiliyor musunuz? Ben şuanda 14 yaşındayım hala oradaki alışkanlıklarımı unutmaya çalışıyorum. Ben kendimi öldürmeye çalıştım. Ben mutlu olsaydım bunları yapar mıydım? Sizden rica ediyorum ne olur beni babama geri götürmeyin. Ben bunu hak etmiyorum, bunu kötü bir insan bile hak etmiyor. Ben alkole alıştım o adam yüzünden. Ben okula sarhoş gidiyordum. Kollarım kanaya kanaya okula gidiyordum. Babam iyi bir baba olsaydı bunları görürdü. Fark ettiği zamanda hiçbir şey yapmadı. Bir de beni dövdü" iddialarında bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading