Rekor promosyon ödemesine onay çıktı: Tek tıkla 25 bin TL ikramiye

Rekor promosyon ödemesine onay çıktı: Tek tıkla 25 bin TL ikramiye

Emekliler ve kamu çalışanları için rekor promosyon ödemeleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. 25.000 TL'ye kadar destek ödemesine onay çıktı, başvuran kişilere dakikalar içerisinde teslim edilecek.   

Ekonomi

17.05.2024, 10:33

Emekli ve kamu çalışanlarının yakından takip ettiği promosyon anlaşmaları ve ödemeleri Mayıs ayında da devam ediyor. Emeklilere yönelik promosyon ödemeleri 18.000 TL'ye kadar yükselmiş durumdayken, kamu çalışmaları için de yeni güncellemeler yapıldı.

Tarihin en yüksek promosyon ödemesi Mayıs ayında rekor kırmış durumda. Yapılan resmi duyuru ile 25.000 TL promosyon ödemesi için imzalar karşılıklı olarak atıldı. Emekliler ve kamu çalışanları ise tarihin en yüksek promosyon ödemesini almak için sabırsızlanıyor.

Ücretli çalışan sayısı arttı! İşte yıllık bazdaki ağustos verileri... Ücretli çalışan sayısı arttı! İşte yıllık bazdaki ağustos verileri... Haberi Görüntüle

BAŞVURAN ALIR: 25 BİN TL İKRAMİYE

Bankalar, emeklileri ve kamu çalışanlarını kendi müşterisi yapabilmek için promosyon ödemelerini Mayıs ayında da hızlandırmış durumda. Verilen promosyon ödemeleri 8 bin liradan, 25 bin liraya kadar yükseldi. Kamu çalışanlarına verilen müjdeli habere ise bir yenisi daha bugün geldi. 

Mayıs ayında belediye personelleri için promosyon görüşmeleri devam ederken güzel haber Safranbolu Belediyesi çalışanları için geldi. Kamu çalışanlarıyla 25 bin TL'lik promosyon anlaşması imzalandı. Kamu çalışanları Mayıs ayı bitmeden promosyon ödemelerini Yapı Kredi hesaplarından temin edebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading