Yandex Metrica

Sitede Ara

Renault Duster peynir ekmek gibi satacak: Merakla beklenen fiyat listesi sızdı: Bayilerde kuyruk oluştu

Renault Duster peynir ekmek gibi satacak: Merakla beklenen fiyat listesi sızdı: Bayilerde kuyruk oluştu

Araba almak isteyen, arabasını yenilemek isteyenlere müjde Renault'tan geldi. Büyük bir merakla beklenen Renault Duster için fiyatlar belli oldu. Peki Renault Duster kaç TL fiyatla satılacak?

Ekonomi

09.07.2024, 10:32

Otomobil piyasasında yaklaşık bir yıldır çok dikkat çeken bir dönüşümün gerçekleşmesi bekleniyor. Dacia Duster model otomobil hem Türkiye’de hem de dünya genelinde çok önemli satış rakamlarına ulaşmıştı. Renault bunun üzerine Duster modelini üretme kararını aldı. Renault Duster üretimi için hazırlıklara başlayan firma aracın üretimini tamamlamıştı. Renault Duster için dünya genelindeki ilk lansman da geçtiğimiz aylarda İstanbul’da yapılmıştı.

Milli hızlı trende ilk test! Bakan Uraloğlu merak edilen tarihi açıkladı Milli hızlı trende ilk test! Bakan Uraloğlu merak edilen tarihi... Haberi Görüntüle

BAYİLERE AKIN BAŞLADI

Renaut Duster için şu anda firmanın direkt satışları henüz başlamadı. Ancak müşterilerden ön sipariş talepleri toplanmaya başlandı. Renault Duster için fiyatlar ise resmi olarak açıklanmadı. Renault firması Renault Duster model sıfır kilometre aracı kaç TL fiyattan satışa çıkaracağını resmi olarak duyurmadı. Ancak bu fiyat konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

Araştırmalar ortaya çıktı: Ev sahipleri ne kira sınırına uyuyor ne tüfe dinliyor! Ev sahipleri neye göre zam yapıyor? Araştırmalar ortaya çıktı: Ev sahipleri ne kira sınırına uyuyor ne... Haberi Görüntüle

RENAULT TEMMUZ FİYAT LİSTESİ 2024

Türkiye’de üretim kararı verilen Renault Duster için Bursa’daki Oyak – Renault fabrikasında üretim planlaması aksamadan devam ediyor. Dacia Duster ise Romanya’da üretilecek. Türkiye’de üretilen Renault Duster model araçlar hem iç piyasada hem de dış piyasada yer alacaklar.

Renault Duster fiyatı hakkında Habertürk’ten çok önemli bir ayrıntı yakalandı. Türkiye Sigorta Birliği Kasko Değer Listesi’nde Renault Duster da yer aldı. Böylece otomobilin fiyatına dair en net bilgiye ulaşılmış oldu. Bu fiyatın üretici ve satıcı firmaların fiyatları ile uyumlu ve entegra olduğu biliniyor.

Elde edilen bilgilere göre Renault Duster Evolution Eco – G 100 model araç için 1.234.000 TL tutarında fiyat uygulanacak. Renault Duster Techno M.Hybrid Advanced 130 4x4 için ise fiyat 1.616.000 TL olacak. Renault Duster fiyatları bu aralıkta yer alacak. 3 farklı motor ve 2 farklı donanım seviyesi ile Renault Duster piyasaya giriş yapacak. Fiyat aralıkları ise 1.234.000 TL ile 1.616.000 TL olarak belirlendi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading