Yandex Metrica

Sitede Ara

Resmi açıklama geldi: Eski Galatasaraylı Beşiktaş'ta

Beşiktaş, yeni transferini duyurdu. Bir dönem Galatasaray'ın kalesini koruyan ABD'li Brad Friedel, siyah bezaylılarda yönetim kurulu danışmanlığına getirildi.

Spor

07.06.2024, 21:28

Beşiktaş, Galatasaray, Blacburn Rovers, Liverpool, Aston Villa ve Tottenham forması giyen eski kaleci Brad Friedel'i yönetim kurulu danışmanlığına getirdi. Friedel'in futbol şubesinden sorumlu olacağı iddia edilirken Samet Aybaba'nın mevcut durumda nasıl bir konumda olacağı ise merak konusu oldu.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sayın Bradley Howard Friedel, 7 Haziran 2024 tarihi itibarıyla 2024-2025 ve 2025-2026 sezonları için Beşiktaş JK Yönetim Kurulu danışmanlığına getirilmiştir. Friedel'e çalışmalarında üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." 

Son dakika... Galatasaray kader maçına çıkıyor: Okan Buruk'tan çift forvet tercihi Son dakika... Galatasaray kader maçına çıkıyor: Okan Buruk'tan çift forvet... Haberi Görüntüle

BRAD FRIEDEL KİMDİR?

1971 doğumlu ABD'li spor adamı 1992-2005 yılları arasında ABD Milli Takımı'nın kalesini korudu. Üç Dünya Kupası'nda yer alan Brad Friedel, özellikle Premier Lig'de önemli takımlarda oynadı.

Friedel, 1995 yılında Galatasaray'a transfer oldu. Bu transfer aynı zamanda Süper Lig'e ABD'den yapılan ilk transfer olması bakımından önemli. Friedel, Galatasaray'dan sonra Columbus Crew, Liverpool, Aston Villa ve Tottenham Hotspur gibi takımlarda forma giydi. ABD'li kaleci 2015 yılında ise futbolculuk kariyerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading