Reyting rekorları kırıyordu! Kızıl Goncalar dizisi final tarihi belli oldu

Reyting rekorları kırıyordu! Kızıl Goncalar dizisi final tarihi belli oldu

Now TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisinin sezon finali tarihi belii oldu. Diziseverler ise ne zaman final olacağını merak ederken beklenen açıklama geldi. 

Yaşam

21.05.2024, 08:46

Başrollerinde Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş ve Mina Demirtaş gibi isimleri rol aldığı dizi izlenme rekorları kırmaya deva ediyor.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği ve NOW TV ekranlarında yerini alan dizinin 18. bölümü ekranlara geldi. 

Dizinin pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde ise, Zeynep’in Naim’in yanına dönme kararıyla şaşkına dönen Levent ve Meryem, bu kararın ardındaki sırrın peşine düşer. Ancak kızının yanında olmak isteyen Meryem, sındırı atıp çıktığı dergahta hiç de hoş karşılanmayacaktır. Öte yandan Hasna ve Müyesser’in Birgül’ü yakalamasıyla, posta oturmak için son bir kez Cüneyd’i yenmek zorunda olan Sadi’nin elinde büyük bir koz geçmiştir. Bu yolda Naim de onun yanında sıralanacaktır. Levent, Beste ve gerçeğin tamamından habersiz olan Meryem ise Naim’in, Mira’yı Zeynep’e karşı kullanmasına engel olmak için Mira’yı derhal yurtdışına göndermeye karar verdi.

9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Dizinin ise yaz ayına girilmesiyle birlikte sezon finali tarihi merak edilmeye başlandı. İzleyiciler dizinin ne zaman sezon finaline gireceğini merak ederken konuyla ilgili ilk açıklama geldi. 

Dizinin 20 Mayıs Pazartesi günü 19. bölümü ile sezon finali yapacağı öğrenildi. 

Dizinin yeni sezonu ise Eylül ayında NOW TV ekranlarınd yayınlanmaya devam edecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading