Yandex Metrica

Sitede Ara

Reytinge yenik düştü! Star TV o dizinin yayın hayatına son verdi: Karara tepki çığ gibi büyüyor

Reytinge yenik düştü! Star TV o dizinin yayın hayatına son verdi: Karara tepki çığ gibi büyüyor

Star TV ekranlarında yayınlanan başrollerini Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in paylaştığı "Yüz Yıllık Mucize" dizisi reytingler gerekçe gösterilerek yayından kaldırıldı.

Genel

23.01.2024, 20:54

Son olarak 8. bölümü yayınlanan Yüz Yıllık Mucize için kanaldan karar çıktı. 9. bölüm fragmanı yayınlanan dizi için final kararı verildi.  

Bakan Uraloğlu test sürüşünü yaptı! Otonom kamyon akıllı yollarda Bakan Uraloğlu test sürüşünü yaptı! Otonom kamyon akıllı yollarda Haberi Görüntüle

SON YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Sezona iddialı başlayan Yüz Yıllık Mucize dizisi perşembe günleri yayınlanıyor. Başrolünde Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı dizi için kanaldan karar çıktı. Sevilen dizi Yüz Yıllık Mucize için final kararı verildi, son yayın tarihi netlik kazandı. 

Dizinin finali 15 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Yüz Yıllık Mucize dizisi 15 Haziran tarihinde tamamen ekranlara veda edecek. Seyirci şaşkınlık içerisinde oldukça yeni olan bu dizinin çekimleri devam ederken verilen final kararı açıklaması takipçileri tarafından da tepkiyle karşılandı. Yüzyıllık Mucize dizisi Harika karakterine Ebru Şahin can veriyor. Ona eşlik eden Kemal karakterini ise Birkan Sokullu canlandırıyor. Başarılı oyuncuların Zerrin Tekindor ise Süreyya karakterine can veriyor.

Polis bu düzeneğe ilk defa rastladı! Görüntüleri izleyene gözlerine inanamadı: Göçmen kaçakçılığında yeni yöntem! Polis bu düzeneğe ilk defa rastladı! Görüntüleri izleyene gözlerine inanamadı:... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Yüz Yıllık Mucize dizisi profesyonel oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor. Ebru Şahin, Zerrin Tekindor, Birkan Sokullu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi Perşembe akşamları izleyicisi ile buluşuyor. Yeni bölümüne hazırlanan dizi için final haberi yükseldiğinde herkesi şaşkınlığa uğratan bir gelişme olarak sosyal medyaya damga vurdu.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading