Yandex Metrica

Sitede Ara

Reytingleri alt üst eden Kızılcık Şerbeti'nde yaprak dökümü! Dört kişi diziden ayrılıyor!

Reytingleri alt üst eden Kızılcık Şerbeti'nde yaprak dökümü! Dört kişi diziden ayrılıyor!

Türkiye'nin konuştuğu dizilerin başında yer alan ve her bölümünde izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisine nazar değdi. Her bir oyuncusunun ayrı bir karakter özelliğiyle dikkat çeken dizide yaprak dökümü başladı. 

Yaşam

31.05.2024, 12:57

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti’nde her hafta yayınlanan bölümüyle yer yerinden oynamaya devam ederken diziden üzücü bir haber geldi. Her hafta yeni bir kaos yaşanan dizide şimdi de 4 kişinin diziye veda edeceği konuşuluyor. 

Her yeni bölümüyle reytinglere meydan okuyan popüler dizinin her sahnesi gündem oluyor. Popüler diziyle ilgi son zamanlarda ortaya çıkan dedikodularda aldı başını gitti.  Dizi ile ilgili son çıkan haberler arasında diziye, Aliye Uzunatağan’ın yanı sıra Yiğit Kirazcı’nın ve 4 kişinin daha diziye veda edeceği öne sürüldü.

Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys takımının 3 katı! Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys... Haberi Görüntüle

4 KİŞİ DİZİYE VEDA EDİYOR 

Kızılcık Şerbeti dizisine veda edecek 4 isimin kim olduğu dizi severler tarafındandan da merakla takip ediliyor. Magazin Burada’ya konuşan dizi oyuncularından Serkan Tınmaz (Umut) dizi ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Serkan Tınmaz’ın çıkan iddialara verdiği o yanıt;

‘4 kişinin diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Bunların içerisinde siz de varmıydınız?' sorusuna "Daha dizi bitmedi devam ediyor. Yenilikler gerekli her zaman bu uzun bir yolculuk yani şu an için hiç bir bilgimiz yok. Ben ekiple çalıştığım için mutluyum kadrodan çıkarılmak gibi bir şey olursa üzülürüm tabii" diyerek cevap verdi. 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading