Yandex Metrica

Sitede Ara

Rizespor yalanladı, onlar resmi açıklama yaptı! Dimitri Payet'i 5 bin kişi karşıladı

Rizespor yalanladı, onlar resmi açıklama yaptı! Dimitri Payet'i 5 bin kişi karşıladı

36 yaşındaki Fransız futbolcu Dimitri Payet, Marsilya'dan ayrıldıktan sonra yeni takımını buldu. Payet, Brezilya ekibi Vasco da Gama'ya transfer oldu.

Spor

23.01.2024, 21:17

Dimitri Payet, Vasco da Gama'ya imza atarak yeni bir maceraya başlıyor. Marsilya'dan ayrılan Fransız yıldız, Brezilya'nın yolunu tuttu.

Trabzonspor'un teknik direktörü kim olacak? İşte listedeki o isim... Trabzonspor'un teknik direktörü kim olacak? İşte listedeki o isim... Haberi Görüntüle

5 BİN TARAFTAR KARŞILADI

Yeni sezonun başlamasına yakın bir süre kala sağlık kontrollerinden geçmek üzere Rio de Janeiro'ya gelen Dimitri Payet, yaklaşık 5 bin taraftar tarafından karşılandı. Vasco da Gama taraftarları, deneyimli futbolcuyu büyük bir coşkuyla karşıladı.

Avrupa Ligi Fenerbahçe- U.S Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta? Avrupa Ligi Fenerbahçe- U.S Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta? Haberi Görüntüle

MARSİLYA'DA 6.5 YIL

Dimitri Payet'nin Marsilya'da son 6.5 yılını geçirdiği belirtildi. 2022-23 sezonunda Marsilya formasıyla toplam 27 maça çıkan Payet, 4 gol atıp 3 asist yaparak katkı sağlamıştı.

Beşiktaş'ın imza atması an meselesi! Rafa Silva'nın kankası geliyor Beşiktaş'ın imza atması an meselesi! Rafa Silva'nın kankası geliyor Haberi Görüntüle

ÇAYKUR RİZESPOR YALANLAMIŞTI

Öte yandan Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, daha önce Dimitri Payet'in transferine dair çıkan haberleri yalanlamıştı. Ancak Payet'in Vasco da Gama'ya transferi, resmi olarak duyurulmuş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading