Yandex Metrica

Sitede Ara

Romanya, Ukrayna'ya şov yaptı! 3 puanı 3 golle aldı

Romanya, Ukrayna'ya şov yaptı! 3 puanı 3 golle aldı

Romanya, EURO 2024 E Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Ukrayna'yı 3-0 yenerek turnuvaya muazzam şekilde adım attı.

Spor

17.06.2024, 18:15

EURO 2024 E Grubu'nun açılış maçında Romanya ile Ukrayna, Münih Futbol Arena'da karşı karşıya geldi. Romanya, gösterdiği üstün performansla sahadan 3-0 galip ayrıldı ve turnuvaya harika bir başlangıç yaptı.

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na veda mesajı Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na veda mesajı Haberi Görüntüle

STANCIU PERDEYİ AÇTI

Maç, her iki takımın da dengeli bir oyun sergilemesiyle başladı. Ancak 29. dakikada Romanya'nın yıldız oyuncusu Nicolae Stanciu, attığı golle takımını öne geçirdi. Bu gol, Romanya'nın soyunma odasına moralli gitmesini sağladı.

Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler? Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler? Haberi Görüntüle

4 DAKİKADA 2 GOL

İkinci yarıya hızlı başlayan Romanya, 53. dakikada Razvan Marin'in golüyle farkı ikiye çıkardı. Marin'in golünden sadece 4 dakika sonra, Denis Draguș skoru 3-0'a getirerek maçın sonucunu belirledi. Ukrayna, Romanya'nın etkili oyununa karşılık veremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray, Arjantinli yıldız için devrede! Galatasaray, Arjantinli yıldız için devrede! Haberi Görüntüle

SIRADAKİ RAKİPLER

E Grubu'nda bir sonraki hafta, Ukrayna 21 Haziran'da Slovakya ile karşılaşacak. Romanya ise 22 Haziran'da Belçika ile önemli bir mücadeleye çıkacak. Her iki maç da gruptaki dengeleri değiştirme potansiyeline sahip.

Romanya'nın bu etkileyici galibiyeti, turnuvanın ilk gününde büyük ses getirdi. Teknik direktör ve oyuncular, maç sonrası yaptıkları açıklamalarda takımın performansından memnun olduklarını ve hedeflerinin grup aşamasını lider tamamlamak olduğunu belirttiler.

SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? SGK uzmanından ince hesap: Emekli maaşları ne kadar olacak? Haberi Görüntüle

MAÇIN DETAYLARI

Stad: Münih Futbol Arena

Tarih: 15 Haziran 2024

Skor: Romanya 3-0 Ukrayna

Goller: 29' Stanciu, 53' Marin, 57' Draguș

Romanya, bu galibiyetle grup aşamasında iddialı olduğunu gösterdi ve rakiplerine gözdağı verdi. Ukrayna ise, Slovakya karşısında alacağı sonuçla gruptaki şansını devam ettirmeyi hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading