Yandex Metrica

Sitede Ara

Ronaldinho'nun Fenerbahçe'ye transferini kim engelledi? Ronaldinho neden Fenerbahçe'ye gelmedi? Ronaldinho transferine kim engel oldu?

Ronaldinho'nun Fenerbahçe'ye transferini kim engelledi? Ronaldinho neden Fenerbahçe'ye gelmedi? Ronaldinho transferine kim engel oldu?

Dünya futbolunun efsanesi Ronaldinho'dan yıllar sonra Fenerbahçe itirafı geldi. Geçmişte Fenerbahçe'ye imza atmaya çok yakın olduğunu ifade eden Ronaldinho transferin son anda engellendiğini duyurdu. Peki Ronaldinho'nun Fenerbahçe'ye transferini kim engelledi? Ronaldinho neden Fenerbahçe'ye gelmedi? Ronaldinho transferine kim engel oldu?

Spor

21.05.2024, 18:29

Geçtiğimiz haftalarda Survivor ALL Star yarışmasına konuk olan ve futbol meziyetlerini gösteren Ronaldinho'dan Fenerbahçe itirafı geldi. Ronaldinho 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın bağlantısıyla Fenerbahçe'ye transfer olmaya çok yaklaştığını açıkladı. Peki Ronaldinho neden Fenerbahçe'ye transfer olmadı?

Son dakika... Resmi açıklama geldi! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı: Yeni hoca kim olacak? Son dakika... Resmi açıklama geldi! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını... Haberi Görüntüle

RONALDİNHO NEDEN FENERBAHÇE'YE GELMEDİ?

Ülke basınına konuşan Ronaldinho Acun Ilıcalı ile yakınlığı hakkında sorulan soruya verdiği. Ronaldinho ayrıca nir dönem Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olduğunu belirtti.

Başakşehir - St. Patrick’s maçı ilk 11'i açıklandı! Başakşehir - St. Patrick’s maçı ilk 11'i açıklandı! Haberi Görüntüle

RONALDİNHO'NUN FENERBAHÇE TRANSFERİNE KİM ENGEL OLDU?

Antalya'da tatil gitmeyi çok sevdiğini dile getiren Ronaldinho "Acun Ilıcalı’yla o zamandan tanışıyoruz. Acun ve Roberto Carlos 2011 yılında Fenerbahçe’ye gitmem için çok ısrar ettiler ama bir Fenerbahçe yöneticisi transferimi engelledi" ifadelerini kullandı. Fakat Ronaldinho hangi yönetici olduğunu belirtmedi.

Habere Tepki Ver

2

0

2

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Loading