Yandex Metrica

Sitede Ara

Ronaldo meydan okudu! EURO 2024'teki hedefini açıkladı

Ronaldo meydan okudu! EURO 2024'teki hedefini açıkladı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Türkiye'nin rakibi olan Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, turnuvaya ilişkin iddialı açıklamalarda bulundu. Ronaldo, Portekiz'in kupayı kazanabilecek bir jenerasyona sahip olduğunu belirtti.

Spor

14.06.2024, 17:51

Almanya'da düzenlenecek turnuva öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cristiano Ronaldo, Portekiz'in hedeflerine ve takımın durumuna dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ronaldo, "Bu jenerasyonun bu büyüklükte bir turnuvayı kazanmayı hak ettiğine inanıyorum. Takım olarak tüm Portekiz halkıyla birlikte kupanın hayalini kuruyoruz. Adım adım ilerlemeli, ana odaklanmalı, sakin olmalı, şu ana kadar yaptığımız gibi çalışmalı ve bunun mümkün olduğuna inanmalıyız. Bunun kısa bir turnuva olduğunu biliyoruz ama takım hazır." ifadelerini kullandı.

20 yıl sonra gelen zafer: Dünya Lihtenştayn'ı yıkan San Marino'yu konuşuyor 20 yıl sonra gelen zafer: Dünya Lihtenştayn'ı yıkan San Marino'yu... Haberi Görüntüle

TARAFTARLARDAN BÜYÜK DESTEK

Taraftarlara olan minnettarlığını dile getiren Ronaldo, "Taraftarlar çok etkileyici. Sanki Portekiz'deymişiz gibi hissettiriyorlar. Çok güzeldi, havaalanından otele kadar bütün yollar Portekizliler ile doluydu." şeklinde konuştu. 39 yaşındaki futbolcu, taraftarların desteğinin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı.

Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve pamuk... Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve... Haberi Görüntüle

"ÖNEMLİ OLAN TURNUVAYA İYİ BAŞLAMAK"

Kariyerinde 6. kez Avrupa Şampiyonası'nda forma giymeye hazırlanan Ronaldo, turnuvaya iyi bir başlangıç yapmanın önemine değindi. "Önemli olan turnuvaya iyi bir başlangıç yapabilmek. Kendimi hazır hissediyorum. Futbolu seviyorum, rekorlar bir amaç değil, sonuçtur. Doğal olarak ortaya çıkarlar. Bu 6. turnuvam olacak. En önemlisi, bundan en iyi şekilde keyif almak, iyi oynamak ve takımın kazanabileceğinden emin olmak. Özellikle maçlardan önce hissettiğiniz midenizdeki o karıncalanma hissi ve kaygı hali her zaman olacak. Bunu hissettiğim için mutluyum, hissetmediğimde pes edip durmak daha iyi. Şu an motivasyonum iyi ve takımı oldukça sakin görüyorum." dedi.

Fena geliyorlar! Spor yorumcuları Fenerbahçe'nin farklı galibiyetini değerlendirdi Fena geliyorlar! Spor yorumcuları Fenerbahçe'nin farklı galibiyetini değerlendirdi Haberi Görüntüle

TURNUVANIN EN ÇOK GOL ATAN FUTBOLCUSU

EURO 2016'da Portekiz ile şampiyonluk yaşayan Cristiano Ronaldo, EURO 2020'de gol kralı olarak turnuva tarihine geçti. Organizasyonun en çok maça çıkan (25) ve en fazla gol atan (14) oyuncusu olan Ronaldo, bu rekorlarıyla turnuvaya damga vurdu.

Şampiyonlar Ligi için son engel! Kalan 7 bilet sahibini buluyor Şampiyonlar Ligi için son engel! Kalan 7 bilet sahibini buluyor Haberi Görüntüle

PORTEKİZ'İN MAÇ PROGRAMI

EURO 2024'te Portekiz, ilk maçını 18 Haziran Salı günü TSİ 22.00'de Çekya karşısında oynayacak. Gruptaki ikinci hafta mücadelesinde ise Portekiz, 22 Haziran Cumartesi günü TSİ 19.00'da Türkiye ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele, her iki takım için de gruptaki sıralamayı belirleyecek önemli bir karşılaşma olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading