Yandex Metrica

Sitede Ara

Ronaldo'nun futbolu bırakmama sebebi ortaya çıktı

Ronaldo'nun futbolu bırakmama sebebi ortaya çıktı

Bir döneme damgasını vuran Rumen futbolcu Adrian Mutu'dan Cristiano Ronaldo ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Mutu, ''Cristiano Ronaldo, oğluyla birlikte resmi bir maç oynamak istiyor ve bu yüzden futbolu bırakmayı düşünmüyor. Al Nassr'da bu mümkün.'' dedi.

Spor

08.07.2024, 14:25

Son olarak Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz formasıyla boy gösteren ve futbolu ne zaman bırakacağı merak konusu olan Cristiano Ronaldo ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Daha önce İtalya Serie A'da üst düzey takımlarda forma giyen eski Rumen golcü Adrian Mutu, kariyerine Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında devam eden Cristiano Ronaldo'nun 39 yaşında olmasına rağmen neden Futbol oynamaya devam ettiğini açıkladı.

İngiltere Premier Lig'de inanımaz kaza: Taraftarlar top toplayıcı çocuğu ezdi! Hem golü attı, hem hayat kurtardı İngiltere Premier Lig'de inanımaz kaza: Taraftarlar top toplayıcı çocuğu ezdi!... Haberi Görüntüle

"RONALDO, OĞLUYLA AYNI TAKIMDA OYNAMAK İSTİYOR"

Rumen medyasından IAM Sport'a konuşan Mutu, geçtiğimiz mayıs ayında Suudi Arabistan'da Ronaldo ile görüşme fırsatı bulduğunu belirtti. Mutu, Ronaldo'nun yeşil sahalara veda etmeden önce oğlu Cristiano Jr. ile aynı takımda forma giymek istediğini söyledi.

15 Eylül Trabzonspor- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 15 Eylül Trabzonspor- Beşiktaş maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

"AL-NASSR'DA BU MÜMKÜN"

Oğluyla birlikte futbol oynama isteği Ronaldo'yu daha diri ve ayakta tuttuğunu belirten Mutu, "Onun asıl motivasyonu bu. Oğluyla resmi bir maç oynamak istiyor ve bu yüzden vazgeçmiyor. Al-Nassr'da bu mümkün, eğer başka bir takımda olsaydı bilmiyorum. Real Madrid'de ise durum daha zor olurdu" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Ücreti ve talipleri artıyor Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Ücreti ve talipleri artıyor Haberi Görüntüle

OĞLU AL-NASSR'DA FORMA GİYİYOR

Öte yandan 17 Haziran 2010 yılında dünyaya gelen Cristiano Ronaldo Jr., 14 yaşına yeni girdi ve Al-Nassr'ın genç takımlarında forma giyiyor. Bu durum da Ronaldo'nun birkaç yıl daha futbolculuk kariyerini sürdüreceğini gösteriyor.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading