Rüştü Reçber'den yıllar sonra Denizlispor ve Barcelona itirafı...

Rüştü Reçber'den yıllar sonra Denizlispor ve Barcelona itirafı...

Son dakika haberleri... Fenerbahçe tarihinin unutulmaz kalecisi Rüştü Reçber, 2006'da Denizli'de kaçan şampiyonluk ve Barcelona'ya transferi hakkında merak edilenleri cevapladı.

Spor

22.03.2024, 02:39

Kariyerinde Antalyaspor, Barcelona,Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımların formasını giyen Rüştü Reçber 24 TV'de Evren Göz'e konuk oldu.

Efsane kaleci, 2006 yılında Denizlispor'da kaçan şampiyonluk sonrası çok zor günler yaşadıklarını belirterek o sürece dair önemli açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım'dan Zico'ya yalanlama: Gündeme taşıması amacı nedir? Aziz Yıldırım'dan Zico'ya yalanlama: Gündeme taşıması amacı nedir? Haberi Görüntüle

'DUYGUSAL ÇÖKÜNTÜ YAŞADIK'

Denizlispor maçını yenmeleri halinde şampiyon olacaklarını dile getiren Rüştü Reçber, "O maçta yensek şampiyonduk. Maç öncesinde yaşanan birtakım sıkıntılar oldu, maç geç başladı falan... Bizden daha iyi mücadele eden, daha çok isteyen kazandı. Çünkü onlar da düşme potasında bir takımdı. Biz berabere kaldık. O an büyük bir duygusal çöküntü içine girdim. Üzüntümün en büyük kaynağı da dışardaki milyonlarca taraftarlar..." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'da hedef lider kalmak! İşte Montella'nın Karadağ maçı muhtemel 11'i A Milli Takım'da hedef lider kalmak! İşte Montella'nın Karadağ maçı... Haberi Görüntüle

RÜŞTÜ: MANCHESTER UNİTED VE  ARSENAL'E İMZA ATMIŞTIM

Fenerbahçe'den İspanyol devi Barcelona'ya transfer olduğu döneme değinen Rüştü Reçber, "Manchester United ve Arsenal ile ön protokol imzalamama rağmen henüz başkan seçilmemiş olan Joan Laporta'nın teklifi üzerine direkt Barcelona'yı seçtim. Benim için bir hayaldi ve gerçekleşti" itirafından bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading