Sabahın Sultanı Seda Sayan programı Aslı kimdir, nereli? Kayahan ile ilişkisi mi var? Aslı'yı Kayahan'ın ailesi neden istemedi?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programı Aslı kimdir, nereli? Kayahan ile ilişkisi mi var? Aslı'yı Kayahan'ın ailesi neden istemedi?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programına katılan Aslı merak konusu oldu. İzleyiciler programa katılan Aslı'yı araştırmaya başladı. Aslı'nın Kayahan ile olan aşkı büyük ilgi topladı. Peki Sabahın Sultanı Seda Sayan programının konuğu Aslı kimdir, nereli? Kayahan ile ilişkisi mi var? Aslı istenmeyen gelin mi? Kayahan'ın ailesi Aslı'yı neden istemedi? 

Gündem

22.05.2024, 01:09

Sabahın Sultanı Seda Sayan programına katılan Aslı merak konusu oldu. İzleyiciler programa katılan Aslı'yı araştırmaya başladı. 

Kayahan ile olan ilişkisi ile merak konusu olan Aslı'yı Kayahan'ın ailesi neden kabul etmedi? Aslı kimdir, nereli? Kayahan ile ilişkisi mi var? Sabahın Sultanı Aslı istenmeyen gelin mi? İşte merak edilenler...

TOKİ Denizli Acıpayam kura çekimi! TOKİ kurası nereden izlenir? Denizli Acıpayam TOKİ konut kura sonuçları isim listesi! TOKİ Denizli Acıpayam kura çekimi! TOKİ kurası nereden izlenir? Denizli... Haberi Görüntüle

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN ASLI KİMDİR?

Sabahın Sultanı Seda Sayan programına katılan Aslı merak konusu oldu. Kayahan ile ilişkisi, geleneksek aile değerleri ile çatışan modern bir aşk hikayesi olması ilgi konusu oldu. Kayahan'ın ailesi Aslı'yı gelin olarak kabul etmedi. Ailesinin kabul etmemesi ile birlikte genç çift önünde engel oluştu. 

Kayahan'ın kuzeni tarafından yapılan eleştiriler, Aslı'nın geleceğini etkiliyor. 

Arif Develi kimdir, öldü mü? Arif Develi kimdir, öldü mü? Haberi Görüntüle

ASLI'YI KAYAHAN'IN AİLESİ NEDEN İSTEMEDİ?

Kayahan'ın ailesi Aslı'yı gelin olarak kabul etmedi. Kabul etmeme sebepleri ise giyim tercihleri ve estetik oldu. Aslı ''İstenmeyen gelin'' konumuna ulaştı.

Habere Tepki Ver

6

7

6

2

1

1

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading