Yandex Metrica

Sacha Boey Galatasaray'a mı gelecek? Galatasaray Sacha Boey'i transfer etti mi?

Sacha Boey Galatasaray'a mı gelecek? Galatasaray Sacha Boey'i transfer etti mi?

Süper Lig'de şampiyonluğu kazanan Galatasaray bir yandan da yeni sezonun kadro hazırlıklarına şimdiden başladı. Rekor bonservis bedeliyle Almanya'nın Bayern Münih takımına transfer olan ve kulübünde forma şansı bulamayan Sacha Boey'in yeniden Galatasaray'a geleceği konuşulmaya başlandı. 

Spor

30.05.2024, 16:21

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u yenerek şampiyonluğa uzanan Galatasaray'da gözler bir sonraki sezona çevrildi. Kadro ve takım kurmak için şimdiden çalışmaya başlayan sarı kırmızılı yönetim şampiyonlukta payı olan Sacha Boey'i yeniden kadroya katmanın planlarını yapıyor. Sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıran gelişme sonrası Sacha Boey Galatasaray'a mı gelecek? Galatasaray Sacha Boey'i transfer etti mi? soruları gündeme geldi. 

Dünyaca ünlü futbolcuya UEFA'dan şok! Soruşturma başlatıldı Dünyaca ünlü futbolcuya UEFA'dan şok! Soruşturma başlatıldı Haberi Görüntüle

SACHA BOEY GALATASARAY'A GERİ Mİ GELECEK?

Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euro bedelle transfer olan Sacha Boey kulübünde beklediğini bulamadı. Alman ekibinde forma şansı bulamayan Sacha Boey'in yeni arayışlarda olduğu iddia edildi. Galatasaray'da oldukça mutlu olan Sacha Boey'in yeniden Galatasaray'a gemesi için girişimlerin olduğu iddia edildi. Münih ekibinde gözden düşen Sacha Boey'in Galatasaray'a yeniden gelmesi için çalışmalara başlandığı iddia edildi. Galatasaray yönetiminden ise henüz konuya dair açıklama gelmedi. 

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan ihanet itirafı: Yatağa ağlayarak girerdim Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan ihanet itirafı: Yatağa ağlayarak girerdim Haberi Görüntüle

GALATASARAY SACHA BOEY'İ TRANSFER Mİ ETTİ?

Galatasaray'ın Bayern Münih'e devre arasında 30+5 milyon euroya sattığı Sacha Boey ile yeniden ilgilendiği haberleri spor gündeminde yer almaya başladı. Galatasaray'ın oyuncu ile temasına dair kulüpten resmi bir açıklama gelmedi. 

Mourinho dünyaca ünlü ismin peşinde! İşte transfer operasyonu Mourinho dünyaca ünlü ismin peşinde! İşte transfer operasyonu Haberi Görüntüle

"KİRALIK OLARAK GELEBİLİR" İDDİASI

Sacha Boey'in Galatasaray'a kiralık olarak gelebileceği iddiası Alman basını tarafından dile getirildi. Vincent Kompany'nin Sacha Boey'i kadroda düşünmediği ve Galatasaray yönetiminin Bayern Münih ile kiralık olarak anlaştığı iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading