Yandex Metrica

Ankara'da Maymun Çiçeği görüldü mü? Bakanlıktan merak edilen soruya yanıt

Ankara'da Maymun Çiçeği görüldü mü? Bakanlıktan merak edilen soruya yanıt

Dünyayı alarma geçiren maymun çiçeği virüsü henüz ülkemizde görülmei ancak bugün ortaya atılan bir iddia üzerine Sağlık Bakanlığı açıklama yapmak zorunda kaldı. Ankara’da maymun çiçeği hastalığından şüphelenilerek karantinaya alınan hastaların olduğu iddialarına yönelik basın açıklaması yapıldı. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü kentte görüldüğü iddia edilen 'Maymun Çiçeği' vakalarının asılsız olduğunu yaptığı açıklamayla duyurdu.

Sağlık

22.08.2024, 12:25

2020 yılında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünya genelinde milyonlarca insanın ölümüne neden olan Covid-19 salgınından sonra bu kez maymun çiçeği virüsü alarmı verildi. Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsüyle ilgili dünya çapında acil durum ilan etme kararı aldı. Şu ana kadar virüs nedeniyle 600’den fazla insan hayatını kaybetti.

Beslenme ve depresyon arasında bağlantı bulundu! Hangi yiyecekler depresyona yol açıyor? Bir daha ağzınıza sokmayacaksınız Beslenme ve depresyon arasında bağlantı bulundu! Hangi yiyecekler depresyona yol... Haberi Görüntüle

MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜ AVRUPA'YA SIÇRADI

Maymun çiçeği virüsü, Afrika'dan sonra Avrupa'ya da sıçradı ve ilk vaka İsveç'te görüldü. Harris, İsveç'te ilk Maymun çiçeği vakasının bildirilmesinin takip sisteminin işe yaradığını gösterdiğine dikkati çekerek, "İsveç, tanımlanan ilk vaka konusunda şeffaf davrandı, diğer ülkeler de bu yolu izlemeli." dedi. Dünyayı alarma geçiren virüs İsveç'in yanı sıra Pakistan ve Filipinler'de de görüldü ve birçok ülkede görüldü.

Sonbaharda bu ürünleri kullanmayan kadınlar yandı! Kırış kırış bir cilde sahip olacaklar Sonbaharda bu ürünleri kullanmayan kadınlar yandı! Kırış kırış bir cilde... Haberi Görüntüle

BAKANLIKTAN İDDİALARA YANIT

Dünyayı alarma geçiren virüs henüz ülkemizde görülmei ancak bugün ortaya atılan bir iddia üzerine Sağlık Bakanlığı açıklama yapmak zorunda kaldı. Ankara’da maymun çiçeği hastalığından şüphelenilerek karantinaya alınan hastaların olduğu iddialarına yönelik basın açıklaması yapıldı.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü kentte görüldüğü iddia edilen 'Maymun Çiçeği' vakalarının asılsız olduğunu yaptığı açıklamayla duyurdu.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Sağlık


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading