Sahipsizler dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Sahipsizler dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Sahipsizler izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Farklı konseptteki senaryosuyla ilgi görmesi beklenen dizinin oyuncu kadrosu da şaşırtıyor. Peki, Sahipsizler dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin

13.10.2024, 18:59

Yeni sezon dizilerinden Sahipsizler, görücüye çıkmaya hazırlık yapıyor. Çok yakında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Sahipsizler adlı dizinin oyuncu kadrosu kadar senaryosu da dikkatlerden kaçmıyor.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu "Sahipsizler" dizisinin ilk tanıtımının yapılmasının ardından heyecanlı bekleyiş başladı.

Anne babalarını bir gece ansızın kaybeden altı kardeşin, Azize (Hazal Subaşı), Cemo (Kaan Mirac Sezen), Zeliha (Doğa Bayram), Fidan (Ece Bağcı), Samet (Umut Kaplıca) ve Balım’ın (Züleyha Yıldız) başlarına gelen felaketlere rağmen bir arada kalma ve hayata tutunma çabalarını konu alan Sahipsizler dizisinin senaryosunu Selin Arapkirli, Ramazan Demirli, Özgür Ağaoğlu ve Elif Hamamcı’nın kaleme alıyor.

Sahipsizler ne zaman

Kanserle mücadele eden Fulden Uras'tan üzen haber! Sosyal medya hesabından duyurdu Kanserle mücadele eden Fulden Uras'tan üzen haber! Sosyal medya hesabından... Haberi Görüntüle

SAHİPSİZLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Hazal Subaşı ile Enes Koçak’ın yer aldığı Sahipsizler adlı yeni sezon dizisi yakın bir zamanda Star TV ekranlarında başlıyor.

Sahipsizleri adlı dizinin oyuncu kadrosunda; Hazal Subaşı, Enes Koçak, Kaan Mirac Sezen ve Ece Bağcı'nın paylaştığı dizide; Doğa Bayram, Umut Kaplıca, Reha Özcan, Turgut Tunçalp, Mehmet Bozdoğan, Mina Derman, Duygu Karaca, Sacide Taşaner, Onur Berk Arslanoğlu, Mert Tümer ve Zeynep Köse gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading