Yandex Metrica

Sitede Ara

Şahmaran 2. sezonuyla geri dönüyor! Netflix Şahmaran 2. sezonu ne zaman? Şahmaran oyuncu kadrosu...

Şahmaran 2. sezonuyla geri dönüyor! Netflix Şahmaran 2. sezonu ne zaman? Şahmaran oyuncu kadrosu...

Netflix Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden olan başrollerinde Mert Ramazan Demir, Senreya Sarıkaya, Burak Deniz'in rol aldığı 'Şahmaran Efsanesi'ni konu alan Şahmaran dizisi 2. seoznuyla geri dönüyor. Dizinin 8 Ağustos'ta yayınlanması beklenirken kadroya yeni oyuncular da dahil oldu. İşte Şahmaran dizisi 2. sezonundan ilk kareler

Yaşam

08.07.2024, 12:03

Netflix'in en sevilen Türk yapımlarından olan başrollerinde Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir, Nil Sude Albayrak, Öznur Serçeler, Mustafa Uğurlu, Ece Ertez'in rol aldığı 'Şahmaran Efsanesi'ni konu alan Şahmaran dizisinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu. 

İlk bölümünü dijital medya platformu Umur Turagay'ın yaptığı, senaryosunu ise Pınar Bulut'in üstlendiği macera, fantastik ve dram türündeki dizinin ikinci sezonu da Netflix'te yayınlanacak. 

Sibel Can mahkemeye koştu: Telafisi olmayan maddi manevi zarara uğradım... Sibel Can mahkemeye koştu: Telafisi olmayan maddi manevi zarara uğradım... Haberi Görüntüle

ŞAHMARAN 2. SEZONU NE ZAMAN?

Netflix Türkiye hesabından yapılan açıklamada Şahmaran ikinci sezonunun 8 Ağustos Perşembe günü yayınlanacağını duyurdu. 'Nerede kalmıştık' paylaşımıyla sosyal medya hesabı instagram üzerinden yapılan paylaşım dizi severleri heyecanlandırsa da diziye yeni oyuncular da dahil oldu. 

Dizinin yeni sezonunda Saadet Aksoy yerini aldı. Dizinin 2. sezonundan kareleri paylaşıldı. 

Demet Akalı'ndan olay yaratan 'idam' açıklaması! Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran hakkındaki sözleri ortalığı karıştırdı! Demet Akalı'ndan olay yaratan 'idam' açıklaması! Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran... Haberi Görüntüle

ŞAHAMRAN'IN KONUSU NE?

Şahmaran dizi konusu, Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler.

Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi ile her şey değişecektir.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading