Sitede Ara

Salıncak eyaletlerden Michigan'da kritik karar: Müslüman topluluk Trump'a destek verecek

Salıncak eyaletlerden Michigan'da kritik karar: Müslüman topluluk Trump'a destek verecek

Salıncak eyaletlerden biri olan Michigan'daki Müslüman topluluğunun üyeleri Donald Trump'ın mitingine katılarak onu desteklediklerini ilan etti. Michigan, kimin kaanacağı belli olmayan 7 eyaletten biri olarak görülüyor. Otoriteler, Trump'ın yaptığı bu hamlenin fark yaratacağına inanıyor.

Dünya

27.10.2024, 02:13

ABD'nin eski başkanı ve 5 Kasım'daki başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, kritik eyaletlerden Michigan'da coşkulu destekçilerden oluşan bir kalabalığa karşı konuştu.

Konuşmasında, seçime iki haftadan az bir süre kaldığını belirten Trump'a Müslüman topluluk büyük destek verdi. Bu desteğin Başkan Yardımcısı Kamala Harris için bir kayıp olabileceği öne sürülüyor.

IKBY Başbakanı Barzani'den Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarına destek: 'PKK’nın varlığı bu savaşın nedenidir' IKBY Başbakanı Barzani'den Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlarına destek: 'PKK’nın varlığı... Haberi Görüntüle

"SON DERECE SAYGIN LİDERLERİN DESTEĞİNİ KABUL ETMEKTEN HEYECAN DUYUYORUM"

Donald Trump, Detroit banliyösündeki mitinginde yerel bir imam ve bir Arap-Amerikalı belediye başkanıyla birlikte sahneye çıktı. Trump, imam Belal Alzuhairi'yi sahneye çıkarırken, "Bu son derece saygın liderlerin desteğini kabul etmekten heyecan duyuyorum" ifadesini kullandı. Trump'a Lübnan doğumlu Dearborn Heights Belediye Başkanı Bill Bazzi de destek verdi.

Elebaşına stadyumda ayin: Fetullah Gülen'e tekbirsiz cenaze töreni! İncil'den pasajlar okundu Elebaşına stadyumda ayin: Fetullah Gülen'e tekbirsiz cenaze töreni! İncil'den pasajlar... Haberi Görüntüle

"BİZ MÜSLÜMANLAR TRUMP'IN YANINDAYIZ"

Yüksek sesle tezahürat yapan binlerce kişiye seslenen Alzuhairi, "Biz Müslümanlar olarak Başkan Trump'ın yanındayız çünkü o savaş değil barış vaat ediyor" dedi. Sözlerine devam eden Alzuhairi, "Dünyanın her yerinde kan dökülmesinin durması gerekiyor. Ve bu adamın bunu başarabileceğini düşünüyorum. Şahsen ben Tanrı'nın bir nedenden ötürü onun hayatını iki kez kurtardığına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Rusya yasağı kaldırıldı: başörtülü fotoğrafa izin... Rusya yasağı kaldırıldı: başörtülü fotoğrafa izin... Haberi Görüntüle

KAMALA HARRIS'E "APTAL" DEDİ

Bu arada Trump bir kez daha Harris'e yönelik hakaretlerine devam etti. Donald Trump, Kamala Harris'in konuşamadığını, dokunduğu her şeyi yok ettiğini ve aptal bir insan olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading