Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde kanlar içinde stadyuma girdiler! Real Sociedad Ultraları'ndan ses getiren Filistin protestosu

Şampiyonlar Ligi'nde kanlar içinde stadyuma girdiler! Real Sociedad Ultraları'ndan ses getiren Filistin protestosu

Gazze'de yaşanan insani trajediye karşı futbol dünyası sessiz kalmadı. İspanyol futbol takımı Real Sociedad'ın taraftarları, Şampiyonlar Ligi maçı sırasında İşgalci İsrail'in Gazze'deki olaylarını protesto etti, bu protesto tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.

Spor

26.02.2024, 09:33

Real Sociedad, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yı 3-1 yenerek gruptan çıkmayı başardı, ancak bu zaferin ötesinde Real Sociedad Ultraları'nın yaptığı Filistin protestosu tüm dikkatleri üzerine çekti.

Milli sporcu Meryem Betül Çavdar'dan Jackie Chan paylaşımı viral oldu! Milli sporcu Meryem Betül Çavdar'dan Jackie Chan paylaşımı viral oldu! Haberi Görüntüle

KANLI GİYSİLERLE PROTESTO ETTİLER

Gazze'de yaşanan insani dram karşısında futbol dünyası sessiz kalmadı. Real Sociedad'ın taraftarları, Filistin bayrakları ile stadyuma geldiler ve İsrail'e karşı bir protesto gerçekleştirdiler. Beyaz giysi ve maskelerle koltuklarda bulunan boş bölüme geçerek üzerlerine kanı temsil eden kırmızı boyalardan dökülmüş şekilde Filistin bayraklarını açarak protestoyu gerçekleştirmiş oldular.

Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Ziyech'ten dikkat çeken sosyal medya hamlesi: Galatasaray'ı resmen sildi Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA HIZLA YAYILARAK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bu etkileyici protesto, sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük bir ilgi gördü.

Real Sociedad, bu sezon Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda başarılı sonuçlar elde ederek son 16 turuna yükselmeyi garantiledi. Grubunda Inter, Benfica ve Salzburg gibi güçlü takımlar bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde fikstür çekildi: İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maç programı UEFA Avrupa Ligi'nde fikstür çekildi: İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın... Haberi Görüntüle

REAL SOCIEDAD TARAFTARININ DUYARLILIĞI

Real Sociedad taraftarlarının Filistin için yaptığı bu protesto, futbolun sadece saha içinde değil, saha dışında da toplumsal meselelere duyarlılığını gösterdiğinin bir işareti olarak değerlendiriliyor.

İşte Sociedad Ultraları'nın tüm dünyayı gerçeklerle yüz yüze bırakan o protestosu:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading