Yandex Metrica

Sitede Ara

Samsunspor'da Douglas Costa transferi neden gerçekleşmedi?

Samsunspor'da Douglas Costa transferi neden gerçekleşmedi?

Trendyol Süper Lig ekibi Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, Douglas Costa transferiyle ilgili detayları paylaştı. Anlaşmanın sağlandığını ancak oyuncunun adaptasyon süreci ve kişisel nedenlerle transferin gerçekleşmediğini belirtti.

Spor

03.02.2024, 17:54

Samsunspor'un başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray maçı öncesinde Douglas Costa transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, oyuncuyla anlaşmanın sağlandığını, ancak transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

Süper Lig devine 'Fenerbahçe'nin pilot takımı' demişti! Türkiye'nin yeni spor yorumcusu Nihat Doğan'a sert geri dönüş: Sabrımız taşıyor Süper Lig devine 'Fenerbahçe'nin pilot takımı' demişti! Türkiye'nin yeni spor... Haberi Görüntüle

BAŞKAN YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI

Başkan Yüksel Yıldırım, A Spor'a yaptığı açıklamada, "Douglas Costa'yla her konuda anlaştık. Uçak bileti de hazırdı. Oyuncu, 'Ben hazırım, gelirim oynarım' dedi. Biz de 'Sen bizi bu kadar hor görme' dedik. Miami'deydi oyuncu. Fenerbahçe maçını seyret, yarın gör, nasıl bir takıma geliyorsun dedim. Maçı seyrettikten sonra dürüst bir şekilde menajeriyle iletişime geçerek vazgeçtiklerini söyledi." ifadelerini kullandı.

Arda Güler'in sağlık durumu nasıl? Madrid'e geri dünüyor! Arda Güler'in sağlık durumu nasıl? Madrid'e geri dünüyor! Haberi Görüntüle

ADAPTASYON SÜRECİ VE KİŞİSEL NEDENLER

Başkan Yıldırım, oyuncunun transferini gerçekleştiremedikleri konusunda detayları paylaşarak şunları söyledi: "Douglas Costa, 'Samsunspor inanılmaz bir takım, 90 dakika koştu, bastı, ben hazır değilim. En az 4 hafta lazım benim bu takıma adapte olmam için. Sonrasında da Mart'ın 10'uyla 17'si arasında Miami'de eşim doğum yapacak, oraya gitmem lazım. En az 1 hafta 10 gün de orada olacağım. Samsunspor'a benim desteğim çok az olabilir. Dürüst olmak istiyorum; ya MLS'de kalırım ya da Brezilya'ya giderim' diyerek bize teşekkür etti."

Mourinho, Rize'yi dağıttı! Spor yorumcuları Rizespor- Fenerbahçe maçını değerlendirdi Mourinho, Rize'yi dağıttı! Spor yorumcuları Rizespor- Fenerbahçe maçını değerlendirdi Haberi Görüntüle

TEŞEKKÜR VE OLAYIN KAPANIŞI

Başkan Yüksel Yıldırım, Douglas Costa'nın bu açıklamaları üzerine kendilerinin de oyuncuya teşekkür ettiklerini ifade etti. Transferin bu nedenlerle gerçekleşmediğini belirten Yıldırım, "Biz de ona davranışından dolayı teşekkür ettik. Douglas Costa olayı öyle kapandı. Yoksa Samsunspor'a gelecekti." şeklinde konuştu.

Başkan Yıldırım'ın açıklamaları, Samsunspor taraftarları ve futbolseverler tarafından merakla beklenen Douglas Costa transferinin neden gerçekleşmediği konusunda net bir bilgi sunmuş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading