Yandex Metrica

Sitede Ara

Şanlıurfa'da bayramda otobüsler bedava mı? Ramazan bayramında Şanlıurfa'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Şanlıurfa'da bayramda otobüsler bedava mı? Ramazan bayramında Şanlıurfa'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Ramazan bayramında milyonlarca kişi akraba ziyaretlerinde bulunacak ve mezarlıklara giderek hayatını kaybeden yakınları için dua edecek. Ramazan bayramında Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlar kentte toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. Şanlıurfa'da bayramda otobüsler bedava mı? Ramazan bayramında toplu taşıma ücretsiz mi? sorularının detayı haberimizde olacak.

Gündem

11.05.2024, 09:24

Türkiye'nin en kalabalık şehirlerinden biri olan Şanlıurfa'da bayramı geçirecek olan vatandaşlar kent genelinde akraba ziyaretlerinde bulunacak. Ramazan bayramında mezarkıklara ziyaretin de oldukça yoğun olması bekleniyor. 2024 yılında Ramazan bayramı 10-11 ve 12 Nisan'da kutlanacak. Ramazan bayramında işe gitmek zorunda olan vatandaşlar ise Şanlıurfa'da bayramda otobüsler bedava mı? Ramazan bayramında toplu taşıma ücretsiz mi? sorularına yanıt arıyor. 

MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın 'sözde' genel sorumlusu etkisiz hale getirildi! MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın 'sözde' genel sorumlusu etkisiz hale getirildi! Haberi Görüntüle

ŞANLIURFA'DA BAYRAMDA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Şanlıurfa'da bayramda otobüslerin bedava olması bekleniyor ancak konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz yıllarda Ramazan bayramında kentte toplu taşımalar bedava olmuştu. 

Bunlar kimin vekili? DEM Partili Zeynep Oduncu PKK'lı teröristin taziyesine katıldı Bunlar kimin vekili? DEM Partili Zeynep Oduncu PKK'lı teröristin taziyesine... Haberi Görüntüle

RAMAZAN BAYRAMINDA ŞANLIURFA'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ulaşım sistemlerinin kentte ücretsiz hizmet vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz bayramlarda Şanlıurfa'da otobüsler bayramda bedava olmuştu. Konuya dair net bilgi için Şanlıurfa Belediyesi ulaşım birimleri ile irtibata geçmenizi öneririz. 

İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı İzmir'de PKK operasyonu! Avrupa yapılanmasındaki terörist yakalandı Haberi Görüntüle

10-11-12 NİSAN'DA ŞANLIURFA'DA ULAŞIM BEDAVA MI?

2024 Ramazan bayramı 10-11-12 Nisan tarihleri arasında olacak. Kentte toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığına dair resmi bir duyuru gelmedi. Ancak beklentiler ve tahminler ücretsiz olacağı yönünde. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading