Yandex Metrica

Sitede Ara

Şarkıcı Berkay'a şok! Polis ekipleri tarafından yakalandı, hakim karşısına çıkarıldı! Binlerce lira ödeyecek

Şarkıcı Berkay'a şok! Polis ekipleri tarafından yakalandı, hakim karşısına çıkarıldı! Binlerce lira ödeyecek

Şarkıcı Berkay Şahin hakkında fotoğrafına yorum yazan takipçisi Burak B.'ye sosyal medyada kullandığı tehdit ve hakaret içerikli mesaj nedeniyle dava açılmıştı. Duruşmaya katılmayan Berkay, polisler tarafından yakalanarak hakim karşısına çıkarıldı.

Magazin

03.05.2024, 19:34

Şarkıcı Berkay Şahin, Temmuz 2020'de Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafa gelen yoruma sinirlendi. Şahin, yorumu yazan Burak B.'ye mesaj atarak hakaret ve tehdit yağdırdı. Takipçisinin savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından hakkında soruşturma başlatılan Berkay Şahin, "Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım" dedi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Berkay'ın takipçisine "Öyle sallamak kolay klavye başından olur da denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün" ifadeleriyle 'hakaret' ve 'tehdit' suçunu işlediğini belirterek şarkıcı hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapsini istedi.

POLİS EKİPLERİNCE YAKALANARAK GETİRİLDİ

İstanbul Anadolu 63. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya katılmayan şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Berkay, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyede hakim karşısına çıkarıldı.

Mesajı kendisinin yazdığını belirten Berkay, "Bana ve aile bireylerime hakaret etti. Bunun üzerine sinirlenip yazdım. Benden para istedi. Bunlar namussuz ve ahlaksızlar" ifadelerini kullandı.

"PİŞMANLIK EMARESİNE RASTLANMADI"

Günaydın'ın haberine göre, şarkıcının bu ifadeleri sonrası yeni bir soruşturma açıldı. Mahkeme karar duruşmasında Berkay Şahin'i 'hakaret' suçundan 9 bin 600 lira, 'tehdit' suçundan 16 bin 800 lira olmak üzere toplamda 26 bin 400 lira adli para cezasına çarptırdı.

Sanığın savunmasının yakalama yoluyla alınması, pişmanlık gösterdiğine dair bir emareye rastlanmadığını aksine benzer eylemlerine devam ettiğini ve yeniden suç işlemeyeceği yönünde olumlu kanaat oluşmadığını kaydederek cezasında indirime ve ertelemeye de gitmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading