Şarkıcı Karsu'dan davullu zurnalı kına gecesi! Hollandalı kayınvalidenin taktığı takı pes dedirtti!

Şarkıcı Karsu'dan davullu zurnalı kına gecesi! Hollandalı kayınvalidenin taktığı takı pes dedirtti!

Türkiye'de ve Hollanda'da büyük başarı yakalayan şarkıcı Karsu Dönmez, dün davullu zurnalı kına gecesi yaptı. Hollandalı nişanlısı ile dünyevine girecek olan ünlü şarkıcı düğünden kareleri sosyal medya hesabından paylaşırken kayınvalidesinin taktığı altını paylaştı.

Yaşam

19.07.2024, 16:43

Türk asıllı Hollanda'a yaşayan ünlü şarkıcı Karsu Dönmez, nişanlısı Mike Scharma ile nikah masasına oturmadan önce kına gecesi düzenledi. 

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

HAYAL ETTİĞİ DÜĞÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ünlü şarkıcı Karsu, kına gecesinde yaşadığı eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı. 34 yaşındaki ünlü şarkıcı annesiyle yıllar önce konuşmasını paylaştı. Karsu, "Eğer bir gün evlenirsen, bunu kendin nasıl istiyorsan öyle yapmalısın" demişti. "Harika! O zaman gerçekten küçük bir düğün istiyorum ve kına gecesi istemiyorum" dedim. O anda beni durdurdu ve "Büyük bir düğün ve kına gecesi yapmak zorundasın" dedi. 

Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın ne çıktı Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın... Haberi Görüntüle

HATAY YÖRESİNE AİT YEMEK PİŞİRDİ

Ünlü şarkıcı Karsu, nişanlısı Mike'nin de kına gecesi istediğini belirterek, ''Şimdi, 20 yıl sonra, Mike kına gecesi istedi, bu yüzden kabul ettim. Ama yine de kendi bahçemde yapmayı ve ailemle birlikte kendi yemeklerimizi hazırlamayı istiyordum. Günlerce yemek pişirdik. Börek, sarmici, katıklı ekmek, meze ve Mike'ın favorisi İtalyan kurabiyeleri. Ama planlanan kına gecesinden bir hafta önce, hava durumu yağmur ve gök gürültüsü gösteriyordu. Bu yüzden son dakika bir kapalı mekân ayarladık." dedi.

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

''KAYINVALİDEM BANA ATATÜRK ATLINI VERDİ''

Ünlü şarkıcı Hollandalı kayınvalidesinin kendisine Atatürk altını verdiğini belirterek, "Geriye dönüp baktığımda masal gibi bir geceydi. Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altını verdi. Mike en sevdiğim şarkıyı Steven piyano çalarken benim için söyledi. Sevgili ailem en harika Hatay yemeklerini yapmak için bana katıldı ve sabaha kadar dans ettik. Çok şanslıyım." açıkladı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading