Yandex Metrica

Sitede Ara

Şarkıcı Reynmen evleniyor mu? Sevgilisi Emire Cansu Kuratan'ın gelinlikli pozları sosyal medyada olay oldu!

Şarkıcı Reynmen evleniyor mu? Sevgilisi Emire Cansu Kuratan'ın gelinlikli pozları sosyal medyada olay oldu!

Ünlü sosyal medya fenomeni olan ve sonrasında şarkıcılık yapan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş geçtiğimiz aylarda sevgilisine evlilik teklif etmişti. Ünlü şarkıcı ile ilişkisini bir adım daha ileri taşıyan Emire Cansu Kuratan sosyal medya hesabından gelinlikli fotoğraflarını paylaştı. 

Yaşam

23.07.2024, 17:33

Türkiye'nin ünlü sosyal medya fenomenlerinden olan 29 yaşındaki Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, 27 yaşındaki kız arkadaşı Emine Cansu Kuratan ile aşk yaşamaya başlamıştı.

7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

2023 YILINDAN BERİ AŞK YAŞIYORLARDI

Bir yıldan uzun bir süredir yeni bir aşka yelken açan çift 2023 yılından beri aşk hayatlarında devam eden ve sık sık sosyal medyadan paylaşım yapan çift aşklarını hayranalarına duyurmuştu. 

Verdikleri romantik pozlarla sık sık gündeme gelen ikili ise Nisan ayında bomba bir sürprizle sevenlerini heyecanlandırmıştı. Reynmen sevgilisi Emire Cansu Kuratan'a evlilik teklif etmiş o anları ise yine sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı. 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

GELİNLİKLİ PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Son olarak ise ikilinin ne zaman evleneceği merak edilirken Emire Cansu Kuratan sosyal medya hesabıdan hikaye bölümünde gelinlikli paylaşm yaptı. Kuratan yaptığı ayna paylaşımında evliliğin yakın olduğu ve gelinlik seçimlerine başlandığı iddia edildi. Çiftin ise Ağustos ayında evlencekleri iddiaları da gündemde.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading