Seçimin kaybedenlerinden Memleket Partisi'nde şok ayrılık: Partinin iki numaralı ismi istifa etti

Seçimin kaybedenlerinden Memleket Partisi'nde şok ayrılık: Partinin iki numaralı ismi istifa etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde yüzde 0,17 oy alarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Memleket Partisi'nde ilk istifa geldi. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda istifa ettiğini açıkladı.

Gündem

02.05.2024, 10:56

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne iddialı bir biçimde giren ancak beklemediği bir sonuçla herhangi bir il, ilçe belediye başkanlığı kazanamayan Memleket Partisi'nde ilk istifa geldi. Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan görevinden istifa ettiğini duyurdu. 

Lise KPSS meslekleri taban puanları 2024! KPSS 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 puanla nereye girebilirim? Lise KPSS meslekleri taban puanları 2024! KPSS 60, 61, 62,... Haberi Görüntüle

"TÜM GÖREVLERİMDEN İSTİFA ETTİM"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden ayrıldığını duyuran Sayan şu ifadeleri kullandı: "Çok severek, gönülden çalıştığım partimdeki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Yaptığım her iş, yazdığım her söz, söylediğim her şey içtendi, severekti. Bu süreçte benden desteğini, sevgisini esirgemeyen herkese, parti emekçilerimize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading