Yandex Metrica

Sitede Ara

Seda Sayan ve Oğulcan Engin küs mü? Çağlar Ökten soruları keyif kaçırdı!

Seda Sayan ve Oğulcan Engin küs mü? Çağlar Ökten soruları keyif kaçırdı!

Oğulcan Engin, sevgilisi Miray Daner ile önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Engin, annesinin Çağlar Ökten ile evliliği hakkındaki sorulara cevap vermedi.

Magazin

07.05.2024, 23:02

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da nikah masasına oturdu. İkilinin düğününe sanatçının oğlu Oğulcan Engin'in katılmaması dikkat çekmişti. Evliliği veto ettiği söylenen Oğulcan Engin, geçtiğimiz akşam sevgilisi Miray Daner ile Yeniköy'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. 

Oğulcan Engin, muhabirlerin "Miray Hanım sürekli sette. Şimdi de Edirne'de yeni bir dizi çekimine başlayacak. Bu sizin için zor oluyor mu?" sorusu üzerine "Aşk fedakarlık ister" yanıtını verdi. 

DÜĞÜN SORUSU KEYİFLERİ KAÇIRDI

Oğulcan Engin, Çağlar Ökten ile evlenen annesinin düğününe katılmadığının hatırlatılması üzerine sessiz kaldı. Engin'in yüzü bir anda asılırken, araya giren Miray Daner konuyu değiştirdi.

Oğulcan Engin'in annesinin kendisinden yaşça çok küçük biriyle evlenmesine tepki gösterdiği, "Sessiz sedasız evlen" diyerek uyardığı öne sürülmüştü. Bu evlilik nedeniyle ikilinin arasının açık olduğu konuşuluyor. Engin'in annesinin nikah törenine katılmaması da iddiaların doğru olduğu şeklinde yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading