Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza!

Seferlere ara verildi: Taksim-Kabataş füniküler hattında arıza!

Taksim-Kabataş arasında hizmet veren füniküler hattında seferlere ara verildi. Teknik arıza nedeniyle seherlerin yapılmadığı belirtildi. 

Genel

15.05.2024, 01:06

Taksim-Kabataş arasında hizmet veren füniküler hattında teknik arıza nedeniyle seferler yapılamıyor. Eminönü-Alibeyköy tramvay hattındaki arıza nedeniyle de bazı istasyonlarda seferler aksadı.

Meteoroloji uyardı! Büyükşehirler dikkatli olmalı: Hava sıcaklığı aniden değişebilir Meteoroloji uyardı! Büyükşehirler dikkatli olmalı: Hava sıcaklığı aniden değişebilir Haberi Görüntüle

İETT OTOBÜSLERİ İLE HİZMET VERİLİYOR 

Arızayla ilgili olarak Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır." ifadelerine yer verildi. Paylaşımda, Taksim-Kabataş arasında İETT otobüsleri ile hizmet verildiği bilgisi paylaşıldı. 

En iyi üniversiteler listesi açıklandı! İlk beş yüzde hangi Türk üniversiteleri var? En iyi üniversiteler listesi açıklandı! İlk beş yüzde hangi Türk... Haberi Görüntüle

SEFERLER HANGİ YÖNDE YAPILIYOR? 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattındaki teknik bir arıza nedeniyle de seferler Eminönü-Fener ve Silahtarağa-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında yapılıyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Eminönü-Fener ve Silahtarağa-Alibeyköy Cep Otogarı istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading