Şenol Güneş Cebelitarık - Türkiye karşılaşması sonrası konuştu! .

Şenol Güneş Cebelitarık - Türkiye karşılaşması sonrası konuştu! .

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 3-0 kazanılan Cebelitarık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 17:56

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı'mız, gruptaki beşinci maçında Victoria Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Cebelitarık'ı 3-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdi. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş’in açıklamaları şu şekilde:

Alanyaspor Galatasaray'a 3 puanı hediye etti: Serdar Dursun boş kaleye gol atamadı Alanyaspor Galatasaray'a 3 puanı hediye etti: Serdar Dursun boş kaleye... Haberi Görüntüle

“KALİTEMİZ SAHAYA YANSIDI”

“Kazanılması gereken bir maçtı. Kalitemiz sahaya yansıdı, zaman zaman saha içinde zorlandık ama önemli olan 3 puanı almayı başardık. Genelde Cebelitarık takımı rakiplere karşı 45-60 dakika dayanabiliyor. Fizik gücüyle oynayan ve beklentisi büyük olmayan bir takım.”

Fenerbahçe şampiyonluk yolu için stratejik hamleler yapıyor! Mourinho’nun radarına hangi isim takıldı? Fenerbahçe şampiyonluk yolu için stratejik hamleler yapıyor! Mourinho’nun radarına hangi... Haberi Görüntüle

“ENES PENALTIYI KAÇIRINCA OYUNDAN KOPTU”

“Enes'e üzüldüm çünkü bir gayreti vardı. Daha önce bu tip bir sahada oynadı, iyi de penaltı atan bir oyuncu. Penaltıyı kaçırınca da iyice oyundan koptu.”

Ünlü futbolcudan üzen haber! 40 yaşında futbol kariyerini noktaladı Ünlü futbolcudan üzen haber! 40 yaşında futbol kariyerini noktaladı Haberi Görüntüle

“BU MAÇ BİZİM İÇİN ÖNCELİKLİ DEĞİLDİ”

“Genel averajda bu tip skorlar önemli olacak. Bu maç bizim için öncelikli bir maç değildi ama puan ve sıralama açısından önemliydi. Şimdi 3. deplasman maçına gideceğiz, umarım orada da iyi maç olur. Kazanmak istiyoruz, kazanırsak çok daha büyük bir avantaj yakalarız.”

Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu! Sosyal medya'da dugusal bir video yayınladı... Rafael Nadal Tenis dünyasına veda etti: Efsanevi kariyer son buldu!... Haberi Görüntüle

“HOLLANDA MAÇI FARKLI OLACAK”

“Dün de idman yaparken oyuncular sahadan rahatsızlardı. Suni çimin top oynarken bir farklılığı var. Hollanda maçı farklı olacak. Hem saha zemini hem oynayacağımız rakip... Bizim oyuncularımızın da farklı oynayacağını biliyorum.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading