Yandex Metrica

Sitede Ara

Seren Serengil baba kız arasına girdi! Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses polemiğine dahil oldu!

Seren Serengil baba kız arasına girdi! Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses polemiğine dahil oldu!

Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı olan ve taburcu edilen İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'a şiddet uyguladığı iddialarına Seren Serengil'den şaşırtan açıklama geldi. Serengil, 'Dilan'a çok üzülüyorum' diyerek desteğini belirtti.

Yaşam

16.07.2024, 15:09

72 yaşındaki İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'ın sözleriyle gündeme gelmişti. Çıtak sosyal medya hesabından babası tarafından şiddette maruz kaldığını belirterek, ''Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim.'' demişti.

'Babana selam söyle' dedi gerçek ailesini buldu! Milyon liralık servetin sahibi oldu! 'Babana selam söyle' dedi gerçek ailesini buldu! Milyon liralık servetin... Haberi Görüntüle

BABASINI GÖRMEYE GİTMEDİ

İbrahim Tatlıses ise o iddialara yanıt vermeyerek kızı Çıtak'ı sosyal medya hesabından takipten çıkartmış bir kaç gün sonra ise Harbiye Açık Hava Sahnesi'ndeki konserine kalp ameliyatı olacağını duyurmuştu.

Tatlıses hayranlarından helallik almasının ardından Ayazağa Liv Hospital'da kalp ameliyatı geçirmiş dün taburcu edilmişti. Ancak ünlü sanatçının diğer çocukları hastanede yanındayken kızı Dilan Çıtak babasının yanında yer almadı. 

29 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 29 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SEREN SERENGİL'DEN DİLAN ÇITAK'A DESTEK

Yaşanan baba kız gerginliğine ise ünlü sanatçı Seren Serengil sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Serengil, Çıtak'a destek vererek; ''Dilan'a gerçekten çok üzülüyorum hiçbir yaşında baba diyememiş babası olduğunu bilmiş" diyen Seren Serengil devamında ise "Bir konser yapmıyorlar bir destek vermiyorlar kız tek olsa daha çok başarılı olurdu ve bu kıza 'al kızım bu da senin evin' diyeceklerine evden kira mi istedi yıllarca babalık etmediği nafaka ödemediği kızına...'' dedi.  

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading