Sergio Ramos hangi takıma transfer olacak? Sergio Ramos Galatasaray ile anlaştı mı? Ramos hangi takıma gidecek?

Sergio Ramos hangi takıma transfer olacak? Sergio Ramos Galatasaray ile anlaştı mı? Ramos hangi takıma gidecek?

Sergio Ramos García, stoper pozisyonunda oynayan İspanyol bir futbolcudur. Kendisi, 2019 yılında The Guardian tarafından yayınlanan "En İyi 100 Erkek Futbolcu" listesinde en iyi dördüncü sıradaki stoper olarak yer aldı. Transfer sezonunda adı Galatasaray ile anılan İspanyol yıldız Sergio Ramos hakkında internette, 'Sergio Ramos hangi takıma transfer olacak? Sergio Ramos Galatasaray ile anlaştı mı? Ramos hangi takıma gidecek?' sorularının yanıtları araştırılıyor.

Spor

22.03.2024, 03:12

Son zamanlarda transfer haberlerinde sıkça ismi anılan Sergio Ramos'un geleceği, futbolseverlerin merak konularından biri haline geldi. Ramos'un hangi takıma transfer olacağı, spor tutkunlarının ilgi odağında bulunuyor. Peki Sergio Ramos hangi takıma transfer olacak? Sergio Ramos Galatasaray ile anlaştı mı? Ramos hangi takıma gidecek?

Dev derbi dünya basınında: Dev derbi dünya basınında: "Mourinho alay konusu oldu: Ağlayan biri" Haberi Görüntüle

Resmen başka bir şeye dönüştü! Torreira bambaşka bir sezon yaşıyor Resmen başka bir şeye dönüştü! Torreira bambaşka bir sezon yaşıyor Haberi Görüntüle

SERGİO RAMOS HANGİ TAKIMA GİDECEK?

Transfer sezonu hala devam ederken ünlü futbolcu Sergio Ramos'un geleceği henüz netlik kazanmadı. Galatasaray ve Beşiktaş gibi Süper Lig takımlarıyla adı anılan oyuncu için spor otoritelerinden Erden Timur şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sergio Ramos, herkesin listesinde tüm takımların listesinde vardır diye düşünüyorum ama rakamlar. Gelmek istediğimiz seviyenin 5'te 1'i bütçeye sahibiz. Bu sezon Icardi'yi, Angelino'yu, Tete'yi, Kerem Demirbay'ı, Zaha'yı, Halil'i aldık. Bunların hepsi plan doğrultusundaydı. Ön planda daha yaratıcı olmalıydık. Hem Galatasaray'ın hem Türk futbolunun gelişmesi için bazı riskleri almanız gerekiyor. Kendini düşünmemen gerekiyor. Hayalimizin en ucundaki isme gidebiliriz. Alma şansın %1 olur. İstenilen bedeli ödeyerek alabilirsin ama doğru mu yaparsın? Kendini alkışlatmak mı istiyorsun, doğruyu mu yapmak istiyorsun?"

Riva'da kritik zirve: Ali Koç TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti Riva'da kritik zirve: Ali Koç TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu ziyaret etti Haberi Görüntüle

Dev derbi dünya basınında: Dev derbi dünya basınında: "Mourinho alay konusu oldu: Ağlayan biri" Haberi Görüntüle

SERGİO RAMOS KİMDİR?

Sergio Ramos García, 30 Mart 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Stoper mevkiinde forma giyen ve Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain takımında oynayan İspanyol bir futbolcudur. 2019 yılında The Guardian tarafından yayınlanan "En İyi 100 Erkek Futbolcu" listesinde en iyi dördüncü sıradaki stoper olarak yer almıştır.

İspanya milli takımıyla ilk maçına 30 Mart 2005 tarihinde Sırbistan-Karadağ maçında çıkmıştır ve bu karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanmıştır. İspanya adına ilk golünü ise 13 Ekim 2007 tarihinde Danimarka ile oynanan maçta kaydetmiştir. Bu maç İspanya'nın 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlanmıştır.

Sergio Ramos, 29 Haziran 2008 tarihinde İspanya milli takımıyla Almanya ile oynanan 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde yer aldı ve İspanya'nın 1-0 galibiyetiyle bu turnuvayı kazanmasına önemli katkı sağladı. Ayrıca, 11 Temmuz 2010 tarihinde Hollanda ile oynanan 2010 FIFA Dünya Kupası finalinde de yer alarak İspanya'nın 1-0'lık galibiyetiyle Dünya Kupası'nı kazanmasına katkı sağlamıştır.

Sergio Ramos'un futbol kariyeri boyunca elde ettiği başarılar ve milli takımdaki rolü, onu önemli bir futbol ikonu haline getirmiştir.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading