Sergio Ramos severlere gün doğdu! Artık serbest

Sergio Ramos severlere gün doğdu! Artık serbest

Sevilla, sözleşmesi sona eren Sergio Ramos ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. 38 yaşındaki tecrübeli stoperin yeni rotasının Major League Soccer (MLS) olacağı iddia ediliyor.

Spor

17.06.2024, 18:48

Geçtiğimiz sezon başında Paris Saint-Germain'den ayrılarak altyapısında yetiştiği Sevilla'ya geri dönen Sergio Ramos, İspanyol ekibi ile olan macerasını tamamladı. Sevilla, yaptığı resmi açıklama ile Ramos'un sözleşmesinin sona erdiğini ve tarafların yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp, Ramos'un salı günü bir veda toplantısı düzenleyeceğini de belirtti.

Derbi sonrası Fenerbahçe taraftarları çılgına döndü! Ali Koç istifa edecek mi? Derbi sonrası Fenerbahçe taraftarları çılgına döndü! Ali Koç istifa edecek... Haberi Görüntüle

MLS YOLUNDA

MLS takımları ile adı anılan Sergio Ramos'un yeni adresinin San Diego FC olacağı iddialar arasında yer alıyor. Tecrübeli stoper, Sevilla ile geçen sezon 37 maça çıkarken, toplamda 3.301 dakika süre aldı. Ramos, bu karşılaşmalarda 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Twente Fenerbahçe maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Twente Fenerbahçe maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

RAMOS'UN KARİYERİ

Sergio Ramos, kariyerine Sevilla altyapısında başlamış, ardından 2005 yılında Real Madrid'e transfer olmuştu. Real Madrid'de 16 yıl boyunca forma giyen ve kulüp tarihinin en önemli oyuncularından biri haline gelen Ramos, 2021 yılında PSG'ye transfer olmuştu. PSG'de iki sezon geçirdikten sonra, 2023 yılında Sevilla'ya dönerek eski kulübünde bir sezon daha forma giymişti.

Galatasaray mağlubiyeti sonrası bir şok daha: Fenerbahçe borsada da kaybetti Galatasaray mağlubiyeti sonrası bir şok daha: Fenerbahçe borsada da kaybetti Haberi Görüntüle

SEVILLA'NIN AÇIKLAMASI

Sevilla, Ramos'un ayrılığına dair "Sergio Ramos ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ramos, salı günü düzenleyeceği veda toplantısında, Sevilla taraftarlarına ve futbol dünyasına veda edecek." şeklinde kamuoyuna açıklamada bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading