Seriye bağlayan Arda Güler İspanya'yı salladı: Mübarek adamdan muhteşem gol

La Liga'da Real Madrid, sahasında konuk ettiği Alaves'i 5-0 yenerken Arda Güler takımı adına bir gol kaydetti. Attığı golle herkesi kendine hayran bırakan Arda Güler, hem hocası hem de İspanyol medyasından büyük övgü aldı.

Spor

21.05.2024, 12:09

La Liga'da şampiyon olan ve kupasını hafta sonu alan Real Madrid, 36. hafta maçında sahasında Deportivo Alaves'i konuk etti.

Milli futbolcu Arda Güler'in yedekten girip gol attığı maçta Real Madrid, Alaves'i 5-0 yendi.

RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? RİGAS FS Galatasaray maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? Haberi Görüntüle

GOL SAYISINI 4'E ÇIKARDI

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin 61. dakikada Eduardo Camavinga'nın yerine sahaya sürdüğü Arda Güler, yine boş geçmedi.

Arda Güler, 81. dakikada ceza sahasının ortasından güzel bir vuruşla takımının 5. golüne imza attı. Arda, bu sezon ligdeki toplam gol sayısını 4'e çıkardı.

Galatasaray'dan dev transfer atılımı! Devre arasında hangi futbolcuyu kadrosuna katacak? Galatasaray'dan dev transfer atılımı! Devre arasında hangi futbolcuyu kadrosuna katacak? Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ: OLMAYACAK ANLARDA BİLE GOL ATIYOR

Ancelotti, La Liga'nın 36. haftasında sahasında oynadıkları maçta Deportivo Alaves'e karşı alınan 5-0'lık galibiyetin ardından basın toplantısında konuştu. İtalyan teknik adam, Arda Güler ile ilgili bir soruya, şu yanıtı verdi;

"Elbette, genç futbolcularımıza çok büyük sevgi duyuyoruz. Arda, çok iyi ilerleme kaydediyor. Doğal bir yeteneği var. Olmayacak anlarda bile goller atıyor." 

Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyacak kaleci belli oldu mu ? Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin... Haberi Görüntüle

''MÜBAREK ADAMDAN MUHTEŞEM GOL''

Öte yandan İspanyol medyası, aldığı kısa sürelerde attığı gollerle adından sıkça söz ettiren ve herkesi kendine hayran bırakan Arda'ya yine övgüler yağdırdı. As gazetesi, Türk futbolcunun her gol attıktan sonra, sağ elini kalbine sol işaret parmağını da havaya kaldırdığı sevincine atıfta bulundu.

Söz konusu gazete "Arda Güler'in bazı hareketlerinin açıklaması yok: Mübarek adamdan muhteşem gol." diye yazdı.

Galatasaray’ın emlak değeri rekor kırıyor! Güncel fiyatlar duyuruldu… Galatasaray’ın emlak değeri rekor kırıyor! Güncel fiyatlar duyuruldu… Haberi Görüntüle

''YILDIZI PARLIYOR''

Marca gazetesi de Arda için "Sadece bir çeyrekte bunları yapıyorsa gerisini siz düşünün." ve "Yıldızı parıldıyor." yorumunda bulundu.

İspanyol medyasından Relevo ise, ''Arda Güler, Real Madrid'de herkesi ikna ediyor. Artık hem teknik ekip hem de takım arkadaşları, Arda'yı üst düzeyde rekabet etmeye hazır bir oyuncu olarak görüyor.'' yorumunda bulundu.

İspanyol Gazeteci Javier Aznar da yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı;

"Arda Güler'in işaret parmağını kaldırıp, elini kalbine götürdüğü gol sevinci, Real Madrid'de gördüğümüz en iyi kutlamalardan biri olduğunu söylemeye cüret ediyorum!" 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading