Yandex Metrica

Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan küs mü? 'Langıdı lan lan samsak döveci' şarkısı gerilime neden oldu

Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan küs mü? 'Langıdı lan lan samsak döveci' şarkısı gerilime neden oldu

'Langıdı lan lan' sözleriyle dillere solanan ve sosyal medyada gündem olan 'Samsak Döveci' şarkısı olay yarattı. Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan'ın şarkı nedeniyle arasının açıldığı ortaya çıktı.

Magazin

17.02.2024, 23:15

Grup Laçin'in 2013 yılında seslendirdiği 'Samsak Döveci' şarkısı, Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan'ın programda seslendirmesiyle yeniden gündem olmuştu. "Langıdı lan lan langıdı lan lan" sözleriyle dillere pelesenk olan ve sosyal medyada paylaşım rekoru kıran şarkı iki sanatçının arasını bozdu. 

Elif Buse Doğan'ın türküyü tek başına single olarak çıkarmak istemesine Serkan Çağrı tepki gösterdi. Samsak Döveci'nin müziklerini ekibiyle birlikte tekrar hazırlayan Çağrı, eseri başkasına okutarak dijital platformlara koydu.

"ŞARKIYI KENDİNE MAL ETMEYE ÇALIŞTI"

Ünlü sanatçının "Buse, grup olarak yaptığımız parçayı, kendine mal etmeye çalıştı. Hakkaniyetli bir davranış olmadı, bana ayıp etti. Kardeşim gibi gördüğüm birinden böyle bir davranışı hiç beklemezdim. Yakıştıramadım" dediği iddia edildi.

"KİMSEYLE KÜS DEĞİLİM"

Elif Buse Doğan ise konuyla ilgili açıklamasında "Kimseyle küs falan değilim, bunlar profesyonel işler. Serkan Çağrı ile TV programımız devam ediyor, başka projelerde de bizi yan yana görebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading