Şeyma Subaşı gelin oluyor! Meedo ile sonunda nikah masasına oturuyorlar! Davetiyeyi paylaşıp duyurdu

Şeyma Subaşı, uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmeye hazırlanıyor. Fenomen, güzel haberi Instagram'dan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin

23.01.2024, 20:01

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşanmasının ardından Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, ilişkilerini birkaç kez sonlandırsa da ayrılığa dayanamayıp yeniden bir araya gelmişti. Mısırlı sevgilisiyle aşkları dolu dizgin devam eden Subaşı, evlilik hazırlıkları yapıyor.

Ünlü fenomen, önceki gün yaptığı paylaşımda Meedo ile birlikte bir karesini yayınlayarak "Karın olmak için sabırsızlanıyorum." notunu düşmüştü. Subaşı, Instagram hesabından bir paylaşım daha yaptı.

Ünlü oryantal Tanyeli ameliyata giderken paylaştı: Uzun İnce Bir Yoldayım Ünlü oryantal Tanyeli ameliyata giderken paylaştı: Uzun İnce Bir Yoldayım Haberi Görüntüle

"BEN MUTLU BİR İNSANIM"

Subaşı, "Şeyma & Meedo Wedding" yazılı paylaşımına "Mutluluğunu sosyal medyada paylaşma Şeyma. Gönderilerini ve hikayelerini gören herkes senin için mutlu olmaz, falan filan.. Ve ben paylaşıyorum..

Mutluluk bir seçimdir çocuklar ve ben mutlu bir insanım. Bazen onları paylaşmaktan zevk alıyorum. Her neyse, çooook heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading