Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Meedo'dan Serenay Sarıkaya'ya çok konuşulacak yorum! 'Bu kadar da olmaz'

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Meedo'dan Serenay Sarıkaya'ya çok konuşulacak yorum! 'Bu kadar da olmaz'

Şeyma Subaşı'nın birkaç hafta önce yollarını ayırdığı Mohammed Alsaloussi, sosyal medya paylaşımlarıyla son günlerde adından söz ettiriyor. Meedo, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın eski fotoğraflarından birine yorum yaptı.

Magazin

23.01.2024, 19:12

Yaklaşık 1,5 senedir aşk yaşayan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin nikah masasına oturması bekleniyordu. Meedo için Miami'ye yerleşen Subaşı, düğün hazırlıkları yaptıklarını, Miami'de yaşamaya devam edeceklerini açıklamıştı.

Ancak ikili, sürpriz bir şekilde birlikteliklerini sonlandırdı. Ünlü isim Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" dedi.

ŞEYMA'YA GÖNDERME YAPTI

Meedo, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.. İş insanı paylaşımında "Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun. O zamana kadar herkesten önce ben varım" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım Subaşı'na gönderme olarak yorumlandı.

HAFTALAR ÖNCEKİ FOTOĞRAFINA YORUM YAPTI

Alsaloussi bu kez oyuncu Serenay Sarıkaya hamlesiyle gündeme geldi. Serenay Sarıkaya'nın pozlarını beğenen Meedo, oyuncunun 33 hafta önceki bir fotoğrafına yorum yaptı. Mısırlı iş insanı, paylaşımın altına "Harika kadın" yorumunu yaptı. Alsaloussi'nin oyuncunun 33 hafta önceki fotoğrafını bulup yorum yapması "Yok artık" dedirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading