Shakira 2024 Kupa Amerika'da rüzgar gibi esti! Sahne performansıyla final maçında yürekleri hoplattı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira 2024 Copa Amerika Final devre arasında sahne aldı. Ünlü şarkıcı sahnedeki performansıyla izleyicileri büyülerken maçın devre arası 25 dakika uzaltıldı.  Ünlü şarkıcı sahnede eşsiz performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı.   

Dünya

15.07.2024, 13:24

Magazin dünyasında adını sıkça duyurmayı başaran geçtiğimiz yıl ise 12 yıllık sevgilisi ünlü futbolcu Gerard Pique ile olaylı ayırlışından sonra toparlana dönemine giren Shakira yeniden konserlerine başladı.

Zeytin Dalı harekat bölgesinde çatışmalar yoğunlaştı! Ana yollar tamamen geçişlere kapatıldı Zeytin Dalı harekat bölgesinde çatışmalar yoğunlaştı! Ana yollar tamamen geçişlere... Haberi Görüntüle

KUPA AMERİKA' DA SAHNE ALDI

2024 Copa Amerika final karşılaşması Kolombiya- Arjantin arasında gerçekleşti. Maç iki ülkenin karşılaşmasıyla başlarken devre arasında 47 yaşındaki ünlü şarkıcı Shakira en sevilen şarkılarını sahnede söyledi. 

"Hips Don’t Lie", "Te Felicito", "TQG" ve "Punteria" gibi şarkıları selendiren ünlü şarkıcıya stadyümdaki binlerce kişi eşlik etti. 

Copa Amerika heyecanı 0-0 olurken devre arasından sonra Arjantin uzatmalarda 1-0 Kolomibya'yı mağlup etti ve şampiyon oldu.

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen maç ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Jard Rock Stadyumu'nda oynandı. 

Terör devleti BMGK gözlem kulesini hedef aldı: BM, İsrail'i kınadı Terör devleti BMGK gözlem kulesini hedef aldı: BM, İsrail'i kınadı Haberi Görüntüle

DANSIYLA YÜREK HOPLATTI

Gümüş renkli parlak bluzu eteği ve botlarıyla sahnede rüzgar gibi esen Shakira dansçılarıyla birlikte unutulmaz bir gece yaşattı. 

En son 2018 yılında turnye çıkan ünlü şarkıcının 2 Kasım'da Kaliforniya'da başlayacağı dünya turnesi hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading