Şık mı rüküş mü? 2024 Elle Style Ödül Töreninde o isimler geceye damgasını vurdu! İşte gecenin en çok konuşulan isimleri

Şık mı rüküş mü? 2024 Elle Style Ödül Töreninde o isimler geceye damgasını vurdu! İşte gecenin en çok konuşulan isimleri

Elle Turkey, Panten gibi birçok markanın buluşmasıyla 2024 Elle Style Awards 2024 kırmızı halıda birbirinden ünlü oyuncu ve şarkıcılar katıldı. Törene Hande Erçel, Hakan Sabancı, Edis, Kızılcık Şerbeti oyunucuları gibi birçok ünlü isim katıldı. 

Yaşam

04.06.2024, 11:26

Geçtiğiiz yıl Mandarin Oriental Bosphours'ta düzenlenen 2023 ödül töreni bu yılda düzenlendi. Elle Style Awards 2024 ödül törenleri ise dün akşam sahiplerini buldu. 

Elle Türkiye ekibi PG Beauty'nin Pantene, Head and Shoulders ve Venus markaları ile düzenlenen Elle Style Awards 2024 bu yılda sahiplerini buldu. 

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

KIRMIZI HALIDA RÜZGAR GİBİ ESTİLER

Geceye birçok ünlü isim katılırken şıklık yarışı da kırmızı halıda sürdü. 

Oyuncu Aybüke Pusat mavi mini eteği ve pelerinli gömleği ve derin göğüs dekoltesiyle tüm gözleri üzerine  çekti. 

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl? Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu... Haberi Görüntüle

ERÇEL- SABANCI ÇİFTİ GERGİNDİ

Hande Erçel ve Hakan Sabancı birlikte katıldığı ödül törenine siyahlar içinde katıldı. Erçel dantelli siyah uzun elbisesiyle dikkatleri üzerine çekerken, Hakan Sabancı'nın siyah takımı ve yakasındaki siyah gül detayı çok konuşuldu. Sabancı'ya gülün anlamını soran muhaire 'bu ne saçma soru' diye çıkışan çift sonrasnda röportajı yarıda keserek davet salonuna girdi.

Genç oyuncu Demet Özdemir uzun straplez mor elbisesi ile yerini aldı. 

Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Zeyne Bastık'ta pembe elbisesi ile objektiflere yansıdı. 

Ödül törenine Zerrin Tekşndor, Ece Sükan, Defne Kayalar, Gülse Birsel, Perihan Savaş, Atiye, Sıla Türkoğlu, Deren Talu, Mert Yazıcıoğlu, Haluk Levent, Hakan Kurtaş, Birce Akalay,Edis, Pelin Akil Sinem Kobal gibi pek çok isim yerini aldı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading