Sinan Akçıl'dan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a yeni seçim şarkısı: 'Aşkımız Eser Olur'

Sanatçı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum için yeni seçim şarkısı hazırladı. Sinan Akçıl, ''Aşkımız Eser Olur'' şarkısını Murat Kurum'a armağan etti.

Gündem

09.05.2024, 14:19

Cumhur İttifakı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, vatandaşlar ve sanat camiasının yoğun sevgisi ile karşılaşmaya devam ediyor.

İstanbul adaylığı açıklandığı günden itibaren aralıksız olarak çalışmalara devam eden Murat Kurum, sahada büyük bir mücadele gösteriyor.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde Murat Kurum'a destek vereceğini belirterek, yerel seçimlerde kullanması için şarkı hazırlayan Sinan Akçıl, ''Aşkımız Eser Olur'' şarkısını Murat Kurum'a takdim etti.

Barkod sistemi kullanılmış! FETÖ'nün TSK'ya sızma girişiminde dikkat çeken itiraf: Şifre 8-9-0-7! Barkod sistemi kullanılmış! FETÖ'nün TSK'ya sızma girişiminde dikkat çeken itiraf:... Haberi Görüntüle

SİNAN AKÇIL'DAN MURAT KURUM'A YENİ SEÇİM ŞARKISI: 'AŞKIMIZ ESER OLUR'

Murat Kurum'un sevilen seçim şarkılarına bir yenisi daha eklendi. Sinan Akçıl'ın hazırladığı, dillere dolanacak olan şarkının adı ''Aşkımız Eser Olur'' oldu. Murat Kurum, şarkı ile birlikte hazırlanan özel klibi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Bugün Murat Kurum'un Başakşehir'de gençler ile bir araya gelme programına Sinan Akçıl katılım gösterdi. Akçıl, Kurum'a sürpriz yaparak yeni seçim şarkısını ilk kez seslendirdi.

Sinan Akçıl, ''Kendisini tanıdığım günden beri çok güzel duygular besliyorum. Bir İstanbullu olarak geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim. Umarım bütün sorunların üstesinden geleceğinden eminim'' ifadelerini kullandı.

Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi! Çok sayıda terörist öldürüldü Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi! Çok sayıda terörist öldürüldü Haberi Görüntüle

AŞKIMIZ ESER OLUR ŞARKISININ SÖZLERİ:

Her daim sen varsın aklımda

Her köşen cennet mi karşımda

İstanbul hepimizin

Her yer de var bir izin.

Yağsa da hem yağmur hem de kar

Biz varız bu şehre hizmetkar

İstanbul hepimizin

Her yerde var bir izin.

İstanbul Yeditepe

Çağırıyor bir göreve

Aşkımız şehrimize eser olur

Çıkıyoruz biz yola

Haydi bağır coşkuyla

Sadece İstanbul.

Çalışmaya kararlıyız

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading